SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Frekk dobbel til flott odds

Football Soccer - Ross County v Celtic - Scottish League Cup Semi Final - Hampden Park, Glasgow, Scotland - 31/1/16
Ross County's Brian Graham and Liam Boyce celebrate victory
Action Images via Reuters / Graham Stuart
Livepic
EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 45 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications.  Please contact your account representative for further details.

Football Soccer - Ross County v Celtic - Scottish League Cup Semi Final - Hampden Park, Glasgow, Scotland - 31/1/16 Ross County's Brian Graham and Liam Boyce celebrate victory Action Images via Reuters / Graham Stuart Livepic EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 45 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. Please contact your account representative for further details. Foto:

Av

Vi satser på to favoritter!

DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

OddstipsTorsdag føler jeg vi var uheldige. Palermo mistet ledelsen i sluttminuttene, og dermed røk vi på dobbelttipset. Napoli ledet både 1–0 og 2-1, men kampen endte likevel 3–3. Det er bare å beklage at begge tipsene torsdag endte uten tilbakebetaling.

Fredagens oddsprogram bærer preg av at julefreden er i ferd med å senke seg over Fotball-Europa, men det spilles fortsatt noen kamper, blant annet i Skottland. I tillegg skal den italienske Supercoppa-finalen avvikles fredag ettermiddag i Doha. Der møtes Juventus og AC Milan. Det krydres også med diverse ishockey.

Fredagens råtips: AC Milan spiller uten press

Lørdagskupongen: Jo da, det spilles fotball julaften!

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Straubing Tigers - EHC München B

Tysk, DEL-liga ishockey.  Straubing er inne i en blytung periode. De har tapt fire av de fem siste kampene. I forrige serierunde tapte de 2-4 mot Dusseldorf.

De har falt ned på nest sisteplass i DEL, men det er tett i bunnen av tabellen. De har bare ett poeng opp til Dusseldorf som innehar den siste playoffplassen.

På bortebane har de vært katastrofalt dårlige denne sesongen. De har tapt tolv av 16 bortematcher. På hjemmebane har litt bedre, men statistikken er ikke imponerende. De har bare vunnet syv av 14 hjemmekamper.

Jeg tror Tigers får problemer når de møter serieleder HC München. Bayern-klubben er også ligaens beste bortelag. De  har vunnet elleve av 15 bortekamper denne sesongen og har sterke 49-32 i målforskjell.

HC München viser strålende form. De har vunnet fem av de siste seks kampene. De har i løpet av denne perioden scoret 23 mål. Ingen av de andre lagene har scoret like mange mål på de seks siste kampene.

I DEL-ligaen ender hele 42,2 prosent av kampene med borteseier. Det er en høy andel.

HC Munchen ligger 31 poeng foran Straubing, og jeg venter at de skal vinne denne bortekampen. De har vunnet de to siste bortekampene sine mot sterke motstandere som Wolfsburg (4-3 e.e.o) og Adler Mannheim (4-3). Bayern-klubben står med fem seire på rad, og jeg tror de tar sin sjette fredag. 1,70 i odds er greit i en dobbel.

Ross County - Partick Thistle H

Skotsk, Premier League.  Ross County har vært vanskelige å slå på hjemmebane denne sesongen.

De er uten tap i de fire siste hjemmekampene, hvorav tre av dem har endt med poengdeling. De har spilt uavgjort mot tabelltoer Rangers og tabellfirer Hearts, og i forrige serierunde vant de 2-1 foran egne fans mot Aberdeen som innehar annenplassen.

Seieren mot Aberdeen gjorde at de klatret opp på playoffplass. Det var en fortjent seier, ifølge det jeg har lest meg til. Toppscorer Liam Boyce sendte Ross i ledelsen etter 26 minutter, men McGinn utlignet i det 68. minutt.

Ross County spilte med en mann mindre på banen de siste åtte minuttene etter at van der Weg fikk et direkte rødt kort. De slo likevel tilbake i det 88. minutt. Da ble Schalk matchvinner. Dermed har vertene spilt seks kamper på rad uten tap.

De trenger en ny seier fredag mot bunnlaget Partick Thistle om de skal henge med i kampen om en playoffplass.

van der Weg er suspendert i denne kampen, men den positive nyheten er at midtbanespilleren Chris Burke er tilbake etter å ha vært ute et par kamper.

Partick er i elendig form. De er uten seier i de syv siste kampene. Etter 0-1-tapet i forrige serierunde mot Celtic er de falt ned på sisteplass. Det eneste målet i kampen mot serielederen kom i det 16. minutt. Sinclair ble matchvinner i en kamp Celtic dominerte, men Partick klarte å skape noen sjanser.

Til tross for at de kun har 15 poeng og ligger aller sist, så har de bare fem poeng opp til Ross på playoffplass. På bortebane har de ikke vunnet på de fire siste kampene. De har i det hele tatt vært svake borte denne sesongen. De står med 2-3-4 på fremmed gress før fredagens kamp.

Midtbanespillerne Fraser og Bannigan er ute med kneskader, i tillegg er keeper Scully skadet i en skulder. Forsvarsspilleren Dumbuya er på vei tilbake etter skade, men denne kampen kommer trolig for tidlig.

Ross County-spillerne har vist betydelig bedre form enn gjestene de siste ukene. Nå har de også heng på en playoffplass. Det burde være motiverende. Jeg satser pengene mine på hjemmelaget til flotte 2,10 i odds. Denne kan spilles som singel, men vi bruker den i en dobbel.

Fredagens dobbelttips er EHC Munchen + Ross County. Denne kombinasjonen gir 3,57 i odds. Innsatsen blir 100 kroner, og spillestopp er klokken 1925. 

Her er vårt dobbelttips fredag 23. desember:

Straubing Tigers - EHC München 3,05 - 4,30 - 1,70 B

Ross County - Partick Thistle 2,10 - 3,05 - 2,90 H

Total odds:  3,57