SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Flott odds på to hjemmeseire

Vår oddstipper stoler på at Espanyol og Victor Sanchez (t.h.) slår tilbake etter forrige serierundes 1-4-tap mot byrival Barcelona.

Vår oddstipper stoler på at Espanyol og Victor Sanchez (t.h.) slår tilbake etter forrige serierundes 1-4-tap mot byrival Barcelona. Foto:

Av

Vi drar til med en hjemmedobbel til tre og en halv ganger innsatsen!

DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

OddstipsVi leverte to oddstips torsdag, men ingen av de to tipsene våre gikk inn. Dessverre!  Nå lader vi opp til en helg med haugevis med kamper fra FA-cupen.

Det er en variert utvalg på fredagens oddsprogram. Tour de Ski fortsetter i Toblach i Italia med intervallstart, 10 km, fri teknikk, menn og intervallstart, 5 km, fri teknikk, kvinner. Det spilles også kamper i spansk La Liga og skotsk Premiership, men for de fleste fotballinteresserte nordmenn er FA-cup-oppgjøret mellom West Ham og Manchester City fredagens høydepunkt. Natt til lørdag spilles det en rekke kamper i NHL.

Lørdagskupongen: Big Sam på tulletur

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Odense Bulldogs - Rungsted Ishockey H

Dansk, Metal Liga ishockey. Odense spiller sin fjerde kamp på syv dager, men det virker ikke som spillerne er slitne. Onsdag vant Odense 4-1 mot serieleder Aalborg. Det var lagets ellevte seier på de tolv siste kampene.  

Det var bare spilt tre minutter da Dale Mitchell ordnet 1-0 til Bulldogs. Aalborg presset på for en utligning, men tsjekkiske Tadeas Galansky fortsatte sitt eminente storspill mellom stengene.

I stedet satte Mitchell inn 2-0 halvveis ut i kampen. I tredje periode økte Rasmus Lyø til 3-0, før Simon Grønvaldt fast satte luttresultatet til 4-1 med 5 sekunder igjen på matchuret.

Galansky spilte en stor kamp i Odense-målet. Han stoppet 36 av 37 Aalborg-skudd. Etter onsdagens 4-1-seier mot Aalborg er Bulldogs bare tre poeng bak nettopp Aalborg Pirates som innehar førsteplassen i Metal Ligaen.

Rungsted holder ikke samme nivå som Aalborg Pirates, og de er ute av form. De har kun vunnet én av de siste åtte kampene. Den eneste seieren er kommet på bortebane mot Sønderjyske. Den kampen vant de etter straffeslag.

Rungsted har en dårlig statistikk mot Odense. De har tapt fire av de fem siste innbyrdes oppgjørene.  De har heller ingen spesielt god bortestatistikk. På fremmed is har de tapt halvparten av de 14 bortekampene så langt.

Odense har fått kontakt med Aalborg, og de trenger en seier fredag om de skal fortsette jakten på førsteplassen. 1,80 for hjemmeseier er greit.  Denne brukes i en dobbel.

Espanyol - Deportivo La Coruna H

Spansk, La Liga. Espanyol tapte 1-4 i byderbyet mot Barcelona på Camp Nou for to og en halv uke siden. Espanyol var sjanseløse, og naborivalene tok en fortjent seier. 

Suarez ga Barcelona ledelsen allerede etter 18 minutter. Han la også på til 2-0 i det 67. minutt, mens Alba scoret det tredje målet ett minutt senere. David Lopez reduserte til 1-3 elleve minutter før slutt, men Barcelona var ikke ferdig. Messi fastsatte sluttresultatet til 4-1

Espanyol hadde ni kamper på rad uten tap før møtet med Barcelona. De ligger på en fin niendeplass med 22 poeng før fredagens match.

De avsluttet 2016 med å bli slått ut av Copa del Rey av Alcorcon. Dermed kan de konsentere seg fullt og helt om La Liga fremover.

Angriperen Leo Baptistao er ute i lang tid. Espanyol må også klare seg uten keeper Diego Lopez, mens backen Victor Sanchez er usikker.

Deportivo La Coruna på sin side vant på hjemmebane mot Osasuna i forrige serierunde. De vant kampen 2-0. Det var Galicia-lagets andre hjemmeseier på rad i La Liga.

De fikk en kjempestart på kampen da Andone scoret etter syv minutter. Babel økte ledelsen til 2-0 like før pause. I annen omgang var tempet i kampen lavere, men Deportivo kontrollerte kampen.

I motsetning til Espanyol henger Deportivo fortsatt med i cupen. De slo ut Real Betis i forrige runde, og spilte så sent som tirsdag mot Alaves. De klarte 2-2 mot Segunda Division-laget etter å ha lagt under 0-2 til det gjensto bare 17 minutter.

Ryan Babel har spilt sin siste kamp for Deportivo. Han har gått til tyrkiske Besiktas. Det betyr antakeligvis at Marlos Moreno vil få muligheten på venstrekanten.

Midtbanespilleren Carles Gil er ute med skade, mens høyreback Laure er usikker.

Espanyol har vunnet fem av de siste seks hjemmekampene mot Deportivo, og jeg tror de tar en ny seier fredag kveld. Katalanerne var i flytsonen før tapet mot byrivalen, og jeg tror de finner tilbake til vinnersporet fredag. Jeg synes 1,95 i odds på Espanyol er interessant. Denne brukes i en kombinasjon.

Fredagens dobbelttips Odense Bulldogs + Espanyol. Denne dobbelen gir flotte 3,51 i odds. Innsatsen blir 100 kroner, og spillestopp er klokken 1955.

Her er vårt dobbelttips fredag 6. januar:

Odense Bulldogs - Rungsted Ishockey 1,80 - 4,25 - 2,70 H

Espanyol - Deportivo La Coruña 1,95 - 3,15 - 3,25 H

Total odds:  3,51