SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Denne gjengen nekter å tape på hjemmebane

Football Soccer - Eintracht Frankfurt v Borussia Dortmund  - German Bundesliga - Commerzbank Arena, Frankfurt, Germany - 26/11/16 - Eintracht Frankfurt celebrates victory over Borussia Dortmund.     REUTERS/Kai Pfaffenbach    DFL RULES TO LIMIT THE ONLINE USAGE DURING MATCH TIME TO 15 PICTURES PER GAME. IMAGE SEQUENCES TO SIMULATE VIDEO IS NOT ALLOWED AT ANY TIME. FOR FURTHER QUERIES PLEASE CONTACT DFL DIRECTLY AT + 49 69 650050

Football Soccer - Eintracht Frankfurt v Borussia Dortmund - German Bundesliga - Commerzbank Arena, Frankfurt, Germany - 26/11/16 - Eintracht Frankfurt celebrates victory over Borussia Dortmund. REUTERS/Kai Pfaffenbach DFL RULES TO LIMIT THE ONLINE USAGE DURING MATCH TIME TO 15 PICTURES PER GAME. IMAGE SEQUENCES TO SIMULATE VIDEO IS NOT ALLOWED AT ANY TIME. FOR FURTHER QUERIES PLEASE CONTACT DFL DIRECTLY AT + 49 69 650050 Foto:

Av

Eintracht Frankfurt viser fin form. Følg kampen live her!

DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

OddstipsPå tirsdagens langoddsprogram er det siste serierunden i Bundesliga før vinterpausen i Tyskland. Det er i tillegg FA-trophy-kamper fra England og spansk cup. Det er likevel ishockeykampene som dominerer oddsprogrammet tirsdag. Det spilles kamper blant annet i Tsjekkia, Finland, Sverige, Sveits, Danmark og Tyskland. Natt til onsdag er det flere kamper fra NHL.

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Eintracht Frankfurt – FSV Mainz H

Tysk, 1. Bundesliga. Lokaloppgjør. Mainz er nabobyen til Frankfurt, og denne kampen er ikke bare viktig på grunn av poengene.

Etter å ha vært ubeseiret i åtte kamper på rad, tapte Eintracht Frankfurt i helgen 1–0 mot Wolfsburg. Selv om de tapte, så spilte de ingen dårlig kamp. De var nær ved å score flere ganger.

Eintracht Frankfurt ligger på en flott sjetteplass som vil kvalifisere dem for Europaligaen neste sesong, og de er bare ett poeng bak Hoffenheim som innehar tredjeplassen.

På hjemmebane har Frankfurt-laget knallsterke på hjemmebane. De har ennå til gode i ligaen å tape på Commerzbank-Arena denne sesongen. Ja, de er faktisk ubeseiret i de elleve siste hjemmekampene sine uansett turnering.

I Bundesliga har de fire seire og tre uavgjorte på de syv første hjemmekampene. Forsvaret har vært solid. De har bare sluppet inn syv mål så langt.

Mainz på sin side er svake på bortebane. De er uten seier i de åtte siste bortekampene sine, uansett turnering. Fasiten viser 0-2-6.

Commerzbank-Arena er heller ingen yndlingsbane for Mainz. De liker seg dårlig i Frankfurt. De har kun vunnet én gang på tolv forsøk i finansbyen.

Men de fikk seg en opptur i helgen. Da klarte Mainz endelig å gjøre slutt på tapsrekken da de slo Hamburger SV 3–1.

Mainz har plassert seg i midtsjiktet på tabellen, og de elleve poeng foran første laget under nedrykksstreken. I fem av de seks siste kampene til Mainz har det vært scoret tre mål eller mer. Borteformen er svak. De står med fire bortetap på rappen mot Schalke 04, RB Leipzig, Hertha Berlin og M'gladbach.

Eintrach viser bedre form enn Mainz, og de spiller på hjemmebane. Det siste er en enorm fordel i Eintracht sitt tilfelle. Jeg forventer en jevn kamp, men at vertene vinner til 1,95 i odds. Denne brukes i en dobbel.

Følg Spillsenteret på Facebook!

Atalanta – Empoli H

Italiensk, Serie A. Atalanta ligger på en flott sjetteplass med 29 poeng. Etter en fantastisk periode med ti kamper på rad uten tap, hvorav ni seire, i oktober og november, har desember startet dårlig. De er uten seier på de tre første kampene i julemåneden.

De startet desember med å tapte 1–3 mot Juventus på bortebane, deretter gikk de på et sjokktap hjemme mot Udinese (1-3), men i helgens kamp mot AC Milan viste de at de er på gang igjen. De viste at de har fått skikk på forsvarsspillet igjen, og kampen mot Milano-laget endte 0–0. Det lover godt for hjemmekampen mot bortesvake Empoli.

Bergamo-klubben mangler Berisha og Paloschi til kampen mot Empoli.

Empoli ligger nede på 17.-plass med 14 poeng. Det er bare fem poeng mer enn Crotone som ligger under nedrykksstreken. Toscana-klubben var et friskt pust sist sesong og endte på en fin tiendeplass, men denne sesongen har de ikke hatt samme flyten.

Målforskjellen viser 9-24! De er det dårligste laget offensivt i Serie A, og i snitt scorer de bare i annenhver kamp. Empoli har kun vunnet tre av 17 kamper denne sesongen. Seirene har kommet mot Crotone, Pescara og Cagliari. I de kampene har de scoret åtte mål. Det betyr at de kun har scoret ett mål i de resterende 14 kampene.

Empoli må klare seg uten Pasqual.

Atalanta er soleklare favoritter, og det mener jeg er helt rett. 1,50 i odds er verdt å bruke i en dobbel. Det er krise offensivt for Empoli, og de imponerer heller ikke bakover. Jeg satser på en hjemmeseier i Bergamo.

Tirsdagens dobbelttips er Eintracht Frankfurt + Atalanta. Denne dobbelen gir 2,92 i odds, og vi klinker til med 250 kroner i innsats. Spillestopp er klokken 1955.

Her er vårt dobbelttips tirsdag 20. desember:

Eintracht Frankfurt – FSV Mainz 05 1,95 – 3,15 – 3,20 H

Atalanta – Empoli 1,50 – 3,50 – 5,45 H

Total odds: 2,92