SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Askeladden slår til igjen

SARPSBORG  20181025.
Malmös Rasmus Bengtsson (t.v) i duell med Sarpsborgs Rashad Muhammed under gruppespillkampen i Europaligaen mellom Sarpsborg 08 og Malmö på Sarpsborg Stadion.
Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix

SARPSBORG 20181025. Malmös Rasmus Bengtsson (t.v) i duell med Sarpsborgs Rashad Muhammed under gruppespillkampen i Europaligaen mellom Sarpsborg 08 og Malmö på Sarpsborg Stadion. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix Foto:

Av

Sarpsborg har ikke tapt på hjemmebane i Europa denne sesongen.

DEL

Oddstips (Siste) Spillsenterets øvrige torsdagsmeny:

Oddssingel Europa League: Rangers spilles til overodds

Oddssingel Europa League: Rangers spilles til overodds

Oddstips Eliteserie-kvalik: Aalesund og Grønner er på vei mot Eliteserien

Oddsdobbel ishockey: Svensk hockeydobbel til over tre ganger innsatsen

V4-lunsj Sverige: Ohlsson viser vei mot lunsjkronene

V5-lunsj Norge: Kan gigafavoritten tape på Momarken?

En ny gnistrende oddstorsdag har vi foran oss. Etter å ha fått servert spennende Mesterliga-fotball i to dager nå, så er det Europa League som står i fokus torsdag. Mange kjente lag skal ut. Blant annet Arsenal, Chelsea, Sarpsborg, Rosenborg og en hel haug til. I tillegg spilles det en meget viktig kvalikkamp om opprykk til Eliteserien mellom Aalesund og Sogndal. Det er masse spillbare objekter å finne, og vi tror denne torsdagen kan bli en ordentlig opptur.

Fredag kan du stikke av med 214 millioner kroner i Eurojackpot. Lever kupongen her!

Sarpsborg 08 – Besiktas 3,40 – 3,25 – 1,95 H (spillestopp kl. 2055)

Da Europa League startet i september var det ikke mange fotballkyndige som trodde at Sarpsborg 08 skulle være med i kampen om avansement, men det er de i aller høyeste grad. Geir Bakkes mannskap har imponert i Europa League, og de er før torsdagens kamp i en glimrende posisjon.

Sarpsborg, som er debutanter i Europa, ligger på en overraskende annenplass i gruppe I i Europa League. De har fem poeng etter de fire første kampene i gruppespillet, og ligger foran svenske Malmö FF på målforskjellen.

Mye kan bli avgjort i denne runden. Med seier i denne kampen vil Sarpsborg ta et langt steg mot avansement.  

Zachariassen kom inn mot slutten av siste seriekampen mot Tromsø, og det betyr antakeligvis at han spiller fra start i torsdagens kamp. Han kommer til å bli viktig for østfoldingene.

Nå kan du skrape flax-lodd her!

Besiktas mangler en rekke av klubbens største stjerner i torsdagens kamp. Blant andre stopperen Pepe, den nederlandske landslagsspilleren Ryan Babel. den chilenske landslagsveteranen Gary Medel, den tyrkiske landslagsspilleren Gökhan Töre, den chilenske landslagsstopperen Enzo Roco, forsvarsspilleren Gökhan Gönül og Ricardo Quaresma som har en fortid i Barcelona, Porto og Sporting er ikke med til Olavs by. Seks av dem spilte den forrige kampen mot Sarpsborg 08 i Istanbul. Quaresma satt på benken hele kampen.

Besiktas-trener Senol Gunes har likevel ingen dårlig tropp med seg til Østfold. Det er fortsatt mange landslagsspillere i troppen, blant annet Domagoj Vida som spilte VM-finale for Kroatia i sommer. Det er også flere unge spillere i troppen, og de vil garantert bruke denne muligheten til å vise seg frem.

Men Sarpsborg 08 er ingen walkover. Sarpingene spilte betydelig bedre enn resultatet skulle tilsi i den første kampen mot Besiktas som endte med 1-3-tap.

Østfoldingenes eneste tap i Gruppe I kom i første runden i Istanbul. På hjemmebane er de ubeseiret i Europa denne sesongen. De har fire seire og to uavgjorte.

Bortekampene til Besiktas mot både Genk og Malmö FFK har vist at Şenol Güneş sine menn halter bakover. De sliter spesielt mot lag som kjører kontringer på dem, og det er akkurat den taktikken Geir Bakke bruker i Europa League.

Besiktas har tapt tre av de siste fem ligakampene, og de kun tatt ett poeng av de siste seks mulige på bortebane i Europa League.  

Jeg tror Askeladden fra Sarpsborg kan påføre det tyrkiske storlaget enda ett poeng. Oddsen på hjemmeseier har sunket fra godt opp på tretallet til 2,95 nå. Jeg tror sarpingene kan sjokkere i denne kampen til 2,95 i odds.

Klikk her for å levere dette spillet