SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Arsenal vil revansjere seg

Britain Football Soccer - Arsenal v Chelsea - Premier League - Emirates Stadium - 24/9/16
Arsenal's Alexis Sanchez celebrates scoring their first goal 
Action Images via Reuters / John Sibley
Livepic
EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 45 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. Please contact your account representative for further details.

Britain Football Soccer - Arsenal v Chelsea - Premier League - Emirates Stadium - 24/9/16 Arsenal's Alexis Sanchez celebrates scoring their first goal Action Images via Reuters / John Sibley Livepic EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 45 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. Please contact your account representative for further details. Foto:

Av

Arsenal tapte 1-2 mot Everton sist. Søndag venter en tøff kamp i Manchester.

DEL

Gå høsten i møte - KUN 88 kr for 8 uker med papiravisen og alt innhold på nett

SøndagskupongenDet er ingen tvil om hva som er den mest interessante kampen denne søndagen. Manchester City og Arsenal møtes på Etihad i Manchester søndag ettermiddag. Det er en viktig kamp for begge klubbene. Dessuten kan Tottenham klatre på tabellen. De møter bortesvake Burnley hjemme på White Hart Lane.

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Nederst i saken finner du spillforslag som kan leveres direkte på nett eller mobil. Innleveringsfristen er lørdag 1655.

1. Manchester City - Arsenal U(HB)

Manchester City var tilbake på vinnersporet med en grei 2-0-seier over Watford på onsdag. Her blir det et skikkelig slag mellom to tittelkandidater, og jeg kan ikke si at jeg tør å si hvem som er best for tiden. City har trøblet, Arsenal er variable, her ryker den hele!

2. Tottenham - Burnley H

Christian Eriksen viste form mot Hull onsdag. Spurs-stjernen satte selv inn 1-0 og 2-0, før han klinket et frispark i treverket, en ball som endte ferdigscoret for Wanyama. 3-0 var rett i forhold til spill og sjanser, og selv om Burnley er bedre enn Hull, skal de få slite her.

3. Deportivo La Coruña - Osasuna H

La Coruña har bare vunnet én av de åtte siste, fem av dem er tapt. Det har ført laget fra den nydelige byen på nordvestspissen av Spania ned mot nedrykksstreken i La Liga. Men de skal fortsatt være to hakk bedre enn Osasuna, som er klart sist og har fem strake tap.

4. Barcelona - Espanyol H

Etter at de mistet seieren på overtid mot Real i El Clasico for to uker siden, skal Barcelona få slite med å ta igjen erkerivalen denne sesongen. Nå har jo Ronaldo fått Gullballen også, så da er vel han fornøyd... Uansett, Barca skal selvsagt slå Espanyol hjemme.

5. Rayo Vallecano - Real Zaragoza H(U)

I Segunda Division seiler begge disse lagene rundt midten, men Vallecano har hatt et fint oppsving i formen de siste ukene. De tre siste har gitt syv poeng. Og siden Zaragoza står med 0-4-5 på sine ni bortekamper, er det ingen grunn til å ta med B-en her.

6. Numancia - Mallorca H

Numancia har ett poeng mer enn gjestene her, et poeng som skiller lagene fra å ligge over og under streken. Viktig kamp her, altså, men med Mallorcas tre strake tap er det ingen tvil om hvem som er favoritt. Tapene har alle kommet mot middels lag.

7. Mirandes - Almeria H(U)

Nok en kamp rundt nedrykksstreken. Mirandes hadde en flott sesongstart i Segunda, hadde 3-6-0 på de ni første. Men så har det raknet, de syv neste har gitt 1-1-7! Almeria er litt jevnere, har faktisk tatt jevnt med seire de siste månedene, men det er hjemme.

8. Bayer Leverkusen - Ingolstadt H(U)

Leverkusen tok alle poengene på tampen mot Schalkes tappert kjempende ti mann sist. Litt heldig, men dermed er de ikke altfor langt unna e-cupsonen. Ingolstadt druste til med en overraskende seier over topplaget Lepzig, har vist klar bedring i det siste, så obs!

9. Marseille - Lille H(U)

I Frankrike er Frankrike på vei oppover tabellen med syv poeng på de tre siste, og to strake seire. Ikke minst så har de 5-3-0 hjemme, de har faktisk bare sluppet inn ett mål på Stade Vélodrome i høst! Men Lille er i voldsom fremgang, står med tre strake seire nå.

10. Monaco - Lyon H

Viktig kamp i toppen av fransk 1. divisjon her. Marseille er bare ett poeng bak Nice helt i toppen, mens Lyon må vinne for å ha holde liv i håpet om medalje. I Monaco er Falcao i scoringsform (10), det samme er Lacazette (11) for Lyon. Lar hjemmefordelen avgjøre.

11. Lazio - Fiorentina H(U)

Lazio er på 5. plass, bare ett poeng bak bronsen i Serie A. Fiorentina er ikke så langt bak, men vær obs på at de hadde en hengekamp torsdag kveld, mot Genoa, etter at dette tipset gikk i trykken. Normalt har hjemmebanefordel svært mye å si i støvellandet.

12. Genoa - Palermo H

Genoa spilte altså torsdag kveld og vant 1-0, men skal uansett ha krefter til å ta seg av Palermo. For gjestene fra Sicilia, med Haitam Aleesami på venstreback/kant, har gått helt i dass. De står med ni strake tap, og er dønn sist.