SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

3,78 i odds på to sterke hjemmelag

Football Soccer - Panathinaikos v Celta Vigo - UEFA Europa League Group Stage - Group G - Apostolos Nikolaidis stadium, Athens, Greece - 08/12/2016. Celta Vigo's John Guidetti and Daniel Wass celebrate a goal. REUTERS/Alkis Konstantinidis

Football Soccer - Panathinaikos v Celta Vigo - UEFA Europa League Group Stage - Group G - Apostolos Nikolaidis stadium, Athens, Greece - 08/12/2016. Celta Vigo's John Guidetti and Daniel Wass celebrate a goal. REUTERS/Alkis Konstantinidis Foto:

Av

Vi kombinerer fotball og ishockey til 3,78 i odds.

DEL

Gå høsten i møte - KUN 88 kr for 8 uker med papiravisen og alt innhold på nett

OddstipsDet er et flott oddsprogram som venter denne mandagen. Det er Merseyside-derby mellom Everton og Liverpool og Spania møtes Athletic Bilbao og Celta Vigo, Baskerland mot Galicia. Det er også kamper fra en rekke andre lavere ligaer i Europa og ishockey fra Hockeyallsvaenskan og NHL.

Mandagens singeltips: Seks år siden sist Liverpool-tap

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Athletic Bilbao - Celta Vigo H

Spansk, La Liga. Athletic Bilbao gikk på et overraskende 0-1-tap mot Real Betis forrige helg, men det var på bortebane. Hjemme på San Mamés har de vært solide. De er ubeseiret i de ni siste hjemmekampene, uansett turnering.

De har gjort San Mames Barria til et fort de siste sesongene. Hjemmeflyten i ligaen viser 5-1-1 på syv oppgjør.

Ernesto Valverdes menn har vunnet fem av de seks siste ligakampene hjemme, men i den samme perioden har de tapt fem bortekamper. De ligger på åttendeplass på tabellen med 23 poeng. De er fem poeng bak Atletico Madrid som innehar den første Europaliga-plassen.

Den rutinerte angrepsspilleren Aritz Aduriz opplever nok en suksessfull sesong i Bilbao. Han har scoret fem mål på 13 kamper, og fire av scoringene har kommet på hjemmebane. 

Elustondo og de Marcos er begge usikre, mens Laporte må stå over. Han er suspendert.

Trolig Bilbao-lag (4-2-3-1): Kepa – Boveda, Alvarez, Lekue, Balenziaga – San Jose, Benat – Williams, Garcia, Munian – Aduriz.

Celta Vigo gikk også på en smell i forrige serierunde. De tapte 0-3 mot Sevilla. Dermed falt laget ned på 13.-plass med sine 21 poeng. De vil kunne klatre opp til syvendeplass med seier i mandagens kamp. Men jeg tviler på at de klarer å ta tre poeng her.

Celta er i likhet med Bilbao et godt hjemmelag, men på bortebane har de trøblet. De er uten seier i de fire siste bortekampene, så det er ikke overraskende at de er underdogen i denne kampen.

Det er bakover det har sviktet totalt for Celta i bortekampene. Galicia-laget har sluppet inn tolv mål på de fire siste bortekampene.

Den tidligere Liverpool-spilleren Iago Aspas har vist fin form denne sesongen, og han kan skape problemer for Bilbao-forsvaret. Det kan også John Guidetti.

Kantspilleren Orellana er ute. Det er også franske Beauvue.

Celta stiller antakeligvis med denne startelleveren (4-2-3-1): Blanco – Roncaglia, Cabral, Fontas, Jonny – Radoja, Diaz – Wass, Hernandez, Bongonda – Aspas.

Jeg kan ikke skjønne annet enn at dette skal være en grei hjemmeseier. Statistikken taler i alle fall for det.

Philadelphia Flyers - Nashville Predators H

NHL, ishockey. Jeg liker å følge med på NHL, og Philadelphia Flyers er et av lagene som har imponert meg denne sesongen. De har vunnet ti av de siste elleve kampene.

Philadelphia er et bra hjemmelag. De har vunnet elleve av 18 hjemmekamper. Men det er flere grunner til å stole på hjemmeseier.

Flyers har vanligvis hatt et godt tak på Nashville. De har scoret tre mål eller mer i de fire siste kampene mot Predators.

Samtidig er Nashville et elendig bortelag. Laget fra countryhovedstaden i Tennessee har bare vunnet tre av 14 bortekamper så langt denne sesongen.

Nashville har vært veldig ustabile denne sesongen. Det er litt overraskende siden de var ventet å være en utfordrer i Western Confereence denne sesongen. Lørdag tapte de 1-2 mot NY Rangers etter straffeslag.

Nashville har bare én seier på de fem siste kampene. Det var på hjemmebane mot St. Louis Blues. Flyers tapte 1-3 borte mot Dallas sist, men på hjemmebane har de vært til å stole på.

Jeg er overbevist om at Flyers vinner hjemme til fine 2,10 i odds. Denne brukes i en dobbel.

Mandagens dobbelttips er Bilbao + Philadelphia Flyers. Denne belønnes med 3,78 i odds. Innsatsen blir 100 kroner, og spillestopp er klokken 2040.

Her er vårt dobbelttips mandag 19. desember:

Athletic Bilbao - Celta Vigo S TV 1,80 3,25 3,65 H

Philadelphia Flyers - Nashville Predators S TV 2,10 3,65 2,50 H

Total odds: 3,78