SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

3,60 i odds på en flott dobbel

Football Soccer - AS Monaco v Toulouse - French Ligue 1 - Municipal Stadium, Toulouse, France - 14/10/2016. AS Monaco's players celebrate. REUTERS/Regis Duvignau

Football Soccer - AS Monaco v Toulouse - French Ligue 1 - Municipal Stadium, Toulouse, France - 14/10/2016. AS Monaco's players celebrate. REUTERS/Regis Duvignau Foto:

Av

Vi kombinerer fotball og ishockey i søndagens dobbel.

DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

OddstipsEt herlig oddsprogram er i vente søndag, Det er en rekke spennende kamper på menyen. Godbiten er Manchester City mot Arsenal. I tillegg er det ishockey, håndball og amerikansk fotball.

Søndagskupongen: Klarer Arsenal å reise seg?

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Monaco - Lyon H

Fransk, Ligue 1. PSG gikk på et overraskende 1-2-tap mot Guingamp lørdag. Dermed har Nice og Monaco mulighet til å øke forspranget til henholdsvis syv og seks poeng på PSG med seier mot Lyon søndag.

Det har virket nærmest umulig å stoppe Monaco-angrepet denne sesongen. De har scoret utrolige 53 mål på 17 ligakamper. Det er ingen som har scoret like mye i de største ligaene i Europa.

Hele 13 spillere har scoret så langt, men det mest oppsiktsvekkende er at Falcao har funnet scoringsformen igjen. Colombianeren er toppscorer med ti mål, fem av dem er kommet i de to siste kampene.

Etter mislykkede låneopphold i Manchester United og Chelsea hadde mange avskrevet Falcao, men nå er han like effektiv som han var tilbake i Atletico Madrid-dagene.

Monaco viser glimrende form. De har vunnet de to siste kampene med 9-0 i målforskjell. De lo Bastia hele 5-0 hjemme, og i forrige serierunde banket de Bordeaux 4-0. Dersom man tar med ligacupkampen mot Rennes har laget fra fyrstedømmet ved Middelhavet scoret 16 mål på tre kamper. De slo nemlig Rennes 7-0!

Sannsynlig Monaco-lag: Subasic; Mendy, Jemerson, Glik, Sidibe; Lemar, Bakayoko, Fabinho, Silva; Falcao, Germain,

Lyon skal få kjørt seg, selv om de viser flott form. De har vunnet fem av de seks siste kampene. I denne perioden har de 13-5 i målforskjell, og de har ikke bare måttet stole på Alexandre Lacazette.

Monaco er ubeseiret hjemme på Stade Louis II denne sesongen. De har syv seire og én uavgjort før møtet med Lyon, Gjestene har en brukbar statistikk i fyrstedømme. På de seks siste kampene på Stade Louis II har Lyon én seier, tre uavgjorte og to tap.

På bortebane har Lyon vært ustabile denne sesongen. De står med 4-1-3 på de åtte første bortekampene, men de har vunnet de tre siste.

Tolisso og Kalulu er ute med skader hos gjestene.

Trolig Lyon-lagoppstilling: Lopes; Morel, Diakhaby, Yanga-Mbiwa, Rafael; Valbuena, Darder, Gonalons, Ghezzal; Fekir; Lacazette.

Denne kampen kan bli en skikkelig thriller. Begge lagene er sterke offensivt, og det kan bli mange mål. Monaco har vunnet med minst fire mål i de fire siste kampene de har spilt på Stade Lois II.

Lyon er en av de tøffeste lagene Monaco kan møte, men jeg tror mest på hjemmeseier. Monaco virker solide denne sesongen, og hjemme på Stade Louis ii skal de ta tre poeng. Hjemmeseier til 1,80 i odds, Spillestopp er klokken 2040.

Vancouver Canucks - Columbus Blue Jackets B

NHL, ishockey. Columbus Blue Jackets er i fantastisk form. De kan ta sin niende strake seier om de vinner mot Vancouver Canucks søndag kveld.

Blue Jackets kan tangere lagets franchise-rekord med ni seire på rad fra 2014/2015-sesongen, mens trener John Tortorella er en seier unna å bli den 24. treneren i NHL-historien som har vunnet 500 kamper. 

Columbus har scoret fire mål eller mer i fire av de fem siste kampene.

Etter tre tap på rad, vant Vancouver 4-2 hjemme mot Tampa natt til lørdag.  Canucks har vært brukbare på hjemmebane. De har vunnet ni av 15 kamper hjemme i British Columbia, men det er verdt å merke seg at seks av kampene ikke er avgjort i ordinær spilletid.

De får en tøff kamp mot Blue Jackets som har vunnet ni av 14 bortekamper. Åtte av dem er vunnet etter ordinær spilletid.

Bortelaget har vunnet de fire siste kampene i oppgjørene mellom Columbus og Vancouver. I det forrige møtet mellom lagene i februar i Vancouver vant Blue Jackets 2-1 etter straffeslag. Jeg tror formsterke Columbus vinner denne matchen til 2,00 i odds. Denne brukes i en fin dobbel.

Søndagens dobbelttips er Monaco + Columbus Blue Jackets. Denne dobbelen belønnes med 3,60 i odds. Innsatsen blir 100 kroner, og spillestopp er klokken 2040.

Her er vårt dobbelttips søndag 18. desember:

Monaco - Lyon 1,80 - 3,30 - 3,70 H

Vancouver Canucks - Columbus Blue Jackets 2,65 - 3,65 - 2,00 B

Total odds: 3,60