– Snakk med barna om dette

SNAKK MED BARNA: Ordfører Are Karlsen oppfordrer foreldre til å snakke med sine barn slik at de ikke møtes på idrettsanleggene.

SNAKK MED BARNA: Ordfører Are Karlsen oppfordrer foreldre til å snakke med sine barn slik at de ikke møtes på idrettsanleggene.

Ordfører Are Karlsen ber foreldre snakke med barna for å holde dem unna idrettsanleggene.

DEL

Lokale idrettsforeninger har avlyst alle kamper og fellestreninger. Treningssentrene er stengt. Det samme er svømmehallen. Og idrettshallene. Men en ting er lett å glemme:

– Også utendørsanleggene er nå stengt, presiserer ordfører Are Karlsen. Han oppfordrer alle barn til å holde seg unna dem, men først og fremst oppfordrer han foreldrene til å snakke med barna om dette.

LES OGSÅ: Olaf Tufte på kanten av stupet: – Myndighetene må komme med tiltak for oss gründere nå!

– Det er viktig at barna forstår at de nå i en periode skal unngå å treffes. Det gjelder også uorganisert aktivitet. For å unngå smittespredning må vi gjøre alt vi kan for å begrense sammenkomster av folk. Foreldrene har en viktig rolle for å fortelle barna sine dette, presiserer han.

– Vi har fått meldinger om at det har vært ansamlinger på en del av idrettsanleggene. Vi kommer ikke til å ha vakter ved anleggene, men ber foreldrene passe litt ekstra på.

LES OGSÅ: Dette må du gjøre hvis du har luftveissymptomer

Artikkeltags