Michael Stensnes (14) til talentsamling

TALENTSAMLING: Michael Stensnes fra Skoppum - her i Sandefjord-drakt - er klar for samling med Norges beste 14- og 15-åringer i Østfoldhallen 15.-18. mars.

TALENTSAMLING: Michael Stensnes fra Skoppum - her i Sandefjord-drakt - er klar for samling med Norges beste 14- og 15-åringer i Østfoldhallen 15.-18. mars. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Skoppum-gutten Michael Stensnes er tatt ut til Fotballforbundets talentsamling for 14- og 15-åringer i slutten av neste uke.

DEL

14-årige Michael – som nå spiller for Sandefjord Fotball – er en av fire vestfoldinger som er tatt ut til samlingen, som er lagt til Østfoldhallen i Greåker.

Med seg på samlingen får Michael Stensnes sine nye klubbkamerater Martin Rolando Engdahl og Andreas Brede Albertsen, og dessuten Nanset-spilleren Leon Archer Knive.

I løpet av fire dager skal trenerne for Gutter 16-landslaget, Gunnar Halle og Erland Johnsen, lede treninger og taktisk skolering for de 60 spillerne, som kommer fra hele landet. Det er planlagt to landsdelskamper – nord mot sør – i løpet av samlingen.

LES OGSÅ: Strømsgodset ønsker seg Michael (13) fra Skoppum

Michael Stensnes spilte i fjor på samarbeidslaget Åsgårdstrand/Skoppum. Han fikk flere henvendelser fra storklubber som gjerne ville sikre seg den talentfulle 14-åringen. Til sjuende og sist tegnet han kontrakt med Sandefjord Fotball.

Artikkeltags