Horten kino inviterer elever og lærere til lukket visning

SKOLEKINO: Alle barnehager, skoler, fritidsklubber, institusjoner som jobber for og med barn, samt voksenopplæring kan benytte seg av tilbudet.

SKOLEKINO: Alle barnehager, skoler, fritidsklubber, institusjoner som jobber for og med barn, samt voksenopplæring kan benytte seg av tilbudet. Foto:

Den Store Skolekinodagen markeres ved å sette opp flere ekstra visninger for påmeldte skoleklasser.

DEL

De lukkede visningene krever at skoleklassene må melde seg på før de kommer. Billettprisen er 35 kroner per elev. Lærere og assistenter kommer inn gratis.

«Vi gleder oss til Den Store Skolekinodagen, og håper dere gjør det samme. Her er det muligheter til å gjøre skoledagen litt annerledes, men slett ikke mindre lærerik. Vi er stolte av å kunne tilby filmer for alle aldersgrupper, og som kan brukes i mange sammenhenger», skriver Horten kino.

LES OGSÅ: Uten de store norske filmene, falt kinobesøket med 10.000 i Horten

Disse filmene er satt opp:

- Askeladde - I Soria Moria Slott (9 år) kl 09:00
- Disco (12 år) kl. 09:30
- inhuman (12 år) kl. 11:45
- Flukten over Grensen (9 år) kl. 12:00
- Kapernaum (12 år) kl. 13:00

«Film er magi! Film er underholdning, samtaleemne, informasjon, glede, sorg, latter, skrekk, virkelighet, fiksjon og så mye annet. Mange av filmene som blir vist på kino kan være gode undervisningsverktøy som kan være til hjelp når en har fokus på forskjellige temaer og fag».

LES OGSÅ: Nabobyen øker prisene i «Spis for 100»-prosjektet. Det gjør ikke Horten: – Vi beholder konseptet vårt


Artikkeltags