Gå til sidens hovedinnhold

Selger Folkets Hus

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

«Nå er det besluttet å selge huset, sier nyvalgt leder av Horten Arbeiderparti, Nils- Henning Horntvedt». Det «Folkets Hus» kan selge er vel kun første etasje i Sameiet Strandpromenaden 9, ikke huset som sådan.

Så vidt jeg husker består sameiet av 12 enheter (10 boligenheter og 2 næringsenheter, hvor Folkets Hus er en). Et salg av «Folkets hus» vil ikke berøre de andre sameierne på annet vis enn at de får en ny nabo.

«Avtalen som ble inngått med sameiet i sin tid er ikke så enkel å håndtere». Hvilken avtale viser Hontvedt til her. Jeg kan ikke huske å ha sett noen annen avtale enn at «Folkets Hus» var en del av sameiet. Da vi flyttet inn i sameiet i 2004 møtte vi et «Folkets Hus» som viste svært liten vilje til å etterleve de vedtekter de selv hadde vært med å utarbeide. Dette gjaldt særlig økonomiske forhold, noe som vel er en av årsakene til at sameiet har problemer med å bekoste en oppussing. Vi flyttet i 2012 og hva som siden har skjedd i Sameiet kan jeg ikke uttale meg om.

Kommentarer til denne saken