Perfekt start på Indre havn

SEIL: Ny flott kveld for Julaften-seilerne på Indre havn.

SEIL: Ny flott kveld for Julaften-seilerne på Indre havn. Foto:

Av

Det meldes om en ny flott kveld for Julaften af Indre Havn den siste julidagen i år.

DEL

Blir det vind til å seile med eller ikke? Det var spørsmålet mange stilte seg en stund før start denne litt grå sommerettermiddagen – for ved firetiden var det helt vindstille. Men, da banen skulle legges hadde det kommet en liten bris på 2–4 m/s fra n-nv.

Dermed var det perfekt med start med kryss nordover inn i Bakkebukta til «i-prinsippet-overvannsbøya». Neste legg ble en fin lens ned til bøya ved kystlaget og herfra var siste legg en spennende kryss forbi Simrad tilbake til mål.

Rekkefølgen over målstreken i denne første seilasen ble:

1) «Anders And» med Dag Bertheussen, 2) «007» med Michael Heger og Einar Berg, 3) «Johanne» med Bjørnar Sten-Nilsen og Hanne Noer, 4) «Yndig» med Pavlo Kostrytsya og Erling Nielsen, 5) «Duckface» med Eivind Karlsen, 6) «Ypling» med Cato Berg, 7) «Sandra» med Knut Roll-Lund, 8) «InCa» med Andreas & Thor Erik Karlsen, 9) «Sjarm» med Erik Frønæs og Tore Hansen, 10) «LingLing» med Martin Schei, 11) «Andpusten» med Kjetil & Roger Spangelid, 12) «Alenemor» med Ole-Håkon Røsland.

LES OGSÅ: Lars Johan (24) er fortsatt verdensener – tok sin femte seier på seks forsøk på Garda

En runde til

Det var så flotte forhold på Indre Havn denne sommerettermiddagen at det gikk å seile en runde til – for den fine brisen fra n-nv holdt seg godt. Denne gangen var første legg en spennende kryss opp til Julaften etterfulgt av et fargerikt lenselegg ned til den nordlige bøya mellom Pluggen og Keisermarkens brygge og badehus og siste legg ble en spennende kryss tilbake til mål.

Rekkefølgen over målstreken i denne andre regattaen ble:

1) «InCa» med Andreas & Thor Erik Karlsen, 2) «007» med Michael Heger og Einar Berg, 3) «Anders And» med Dag Bertheussen, 4) «Johanne» med Bjørnar Sten-Nilsen og Hanne Noer, 5) «Sandra» med Knut Roll-Lund, 6) «Ypling» med Cato Berg, 7) «Duckface» med Eivind Karlsen, 8) «LingLing» med Martin Schei, 9) «Yndig» med Pavlo Kostrytsya og Erling Nielsen, 10) «Sjarm» med Erik Frønæs og Tore Hansen, 11) «Andpusten» med Kjetil & Roger Spangelid. DNF) «Alenemor» med Ole-Håkon Røsland

Einar A. Berg

for Julaften af Indre Havn

LES OGSÅ:

Bent-Ivar synes det er utrolig mange flinke lærlinger: – Vi er nødt til å bidra til at lærlinger kommer seg ut i arbeidslivet

Seilforening kjøper båt til en halv million: – Vi føler at dette er riktig tidspunkt 

Artikkeltags