Rykket ut etter røykutvikling fra et sikringsskap

Foto:

Av

Klokken 12:35 rykket brannmannskapene ut etter automatisk brannmelding fra Fritidsbygget i Nedre vei på Karljohansvern, Horten.

DEL

Kort tid etter den automatiske meldingen, kom det også telefon fra stedet til 110 om røykutvikling fra et sikringsskap, skriver Brannvesenet i en melding på Facebook.

– Ingen dramatikk, kun litt smeltet plast rundt en kurs i sikringsskapet. Intet behov for slokkinnsats, vi tok bryteren til hovedstrømmen, sier brannmester Jardar Aftret.

LES OGSÅ: Rykket ut til røykutvikling i sikringsskap

– Alt fungerte som det skulle på stedet. Detektoren som utløste brannvarslingen sto i gangen utenfor sikringsskapet. De på bygget fikk et forvarsel og sjekket. De tok sikringene og evakuerte ut. Alle sto samlet da vi kom. Vi ble tatt i mot av kontaktperson som effektivt viste oss vei til opphavet til røyken. Det var noe røyk, men ikke mye, avslutter brannmester Jardar Aftret.

Ingen ting er bedre enn når både detektorer, automatisk brannvarsling og folka i bygget fungerer optimalt når uhellet er ute, skriver brannvesenet på Facebook.

LES OGSÅ: Pauline (21) har vokst opp i Tyskland, studerer i USA og har sommerjobb i Horten: – Jeg ser litt annerledes på livet etter jobb

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 09:00.