«Årets bygg» ble ikke RS Noatun, men en svømmehall i Asker

SKAKKE VEGGER:  Noe av det veldig spesielle med RS Noatun er de skakke ytterveggene. Eskil Thorkildsen og Børre Jacobsen er fornøye med utførelsen.

SKAKKE VEGGER: Noe av det veldig spesielle med RS Noatun er de skakke ytterveggene. Eskil Thorkildsen og Børre Jacobsen er fornøye med utførelsen. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

– Vi depper ikke av den grunn. Det å ha blitt nominert er en ære i seg selv, sier daglig leder Børre Jacobsen.

DEL

Det var på et arrangement i regi av Byggedagene på Radisson Blu Plaza Hotell i Oslo det ble avgjort. Der ble vinneren av Årets bygg 2017 kåret: Holmen svømmehall i Asker, hvor Trio Entreprenør har vært hovedentreprenør.

– Det var et veldig innovativt bygg og absolutt en verdig vinner, også sett fra vårt ståsted. Prosjektet hadde mange av de samme kvalitetene som vi mener at RS Noatun på Langgrunn har, sier daglig leder Børre Jacobsen. – Ikke minst hadde de hatt et veldig tett og godt samarbeid mellom entreprenøren, byggherren og kommunen. Vi depper ikke fordi vi ikke vant. Det å ha blitt nominert er en ære i seg selv.

– Men er du litt skuffet, likevel?

– Litt skuffet er man jo alltid, når man har hatt et håp om å vinne. Men vi er i godt selskap. Det er nok mange som mener at nettopp deres bygg fortjener prisen. Vi må innse at det finnes mye fint, også utenfor Horten.

LES OGSÅ:

Artikkeltags