Stevnet var todelt. Først et rekruttstevne for de yngste deltakerne, deretter et approbert stevne for de aktive svømmerne.

På rekruttstevnet stilte det 50 svømmere fra Horten, Holmestrand, Sandefjord, Skien og Tønsberg. Mange deltakere og fullt med supportere ga en høylytt og morsom ramme på stevnet med god stemning hele veien. Til sammen gjennomførte de hele 204 individuelle starter.

Horten stilte selv med 17 av disse. Dette er barn fra våre kursgrupper og C-gruppe. For flere av disse var det første gang de deltok konkurransesammenheng og det er alltid litt skummelt og ikke minst spennende. Gjengen leverte en super innsats både på individuelle øvelser og stafett. Det hele ble avrundet med premieutdeling av pokaler til alle og det så ut som de var klare for neste stevne allerede når de var ferdige.

 

På hoved stevnet hadde vi denne gangen rekordstor påmelding med hele 161 svømmere som stilte på hele 675 individuelle og 22 lag-starter. Horten stilte selv med 20 svømmere. De resterende var tilreisende fra 16 klubber fra Oslo til Kristiansand.

Svømmerne fra våre A- og B-grupper hadde ikke toppet formen spesifikt mot dette stevnet, da det større stevner som Marienlyst Open og Kong Fredrik Open nærmer seg. Der skal de forhåpentlig få inn toppen. I tillegg stilte de enkelte på mange øvelser, som medførte at det er vanskelig å prestere for fullt, selv om det er å regne som en meget god trening.

Allikevel greide de sammen med de deltakende svømmerne fra C-gruppa å sette personlig rekord på 36 av de 77 øvelsene de stilte på, hvilket tyder på at det kan bli moro framover.

Som en ekstra bonus knep jentene 1. plassen 0,5s foran Moss på 4*50m stafetten.