Gå til sidens hovedinnhold

Referat fra fylkesårsmøte i N.K.S. Vestfold og Telemark-Øst

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Referat fra 78. årsmøtet 2021.

N.K.S. Vestfold og Telemark-Øst gjennomførte 24. april sitt fylkesårsmøtet. Sanitetskvinner er modige og nytenkende, noe vi måtte være da årsmøtet skulle avvikles. Grunnet koronapandemien og restriksjoner mot samlinger av større grupper, ble fylkesårsmøtet gjennomført digitalt. Dette gikk bra og årsmøtet ble gjennomført uten problemer.

I henhold til retningslinjene, var dokumentene til årsmøtet 2021 sendt ut på forhånd; årsberetning for 2020, revidert årsregnskap 2020, budsjett med kommentarer for 2021, innkommende forslag,

Valgkomiteens innstilling og presentasjon av kandidatene. Alt ble vedtatt uten kommentarer.

Fylkesstyret 2021: Leder Ingrid Jevne Schmidt, Falkensten Sanitetsforening. Nestleder Hanne Solem , Fjorden. Styremedlemmer Ragnhild Evensen, Åsgårdstrand, Bente Ilestad, Sem, Anneli Lorentzen, Borre, Unni Stangvik , Nanset, Gry F. T. Snildal ,Fredriksvern. Varamedlemmer Turid Vinje, Sande, Monica Enerot, Holmestrand.

Fylkesforeningen ledes av fylkesstyret og består av de enkelte lokalforeningene, og er et bindeledd mellom den enkelte lokalforening og sentralleddet. Fylkesstyret er fylkets høyeste myndighet mellom fylkesårsmøtene.

Det var en annerledes måte å gjennomføre et fylkesårsmøte på, men alle sakene ble behandlet. Fylkesstyret savner de fysiske møtene og å møte representanter for de ulike lokalforeningene. N.K.S. feirer 125 års jubileum i år og vi håper det blir mulig å samles til jubileumsmiddag i oktober.

Kommentarer til denne saken