Vidar Lønn-Arnesen kan bli Årets Radionavn

OSLO: Programleder Vidar Lønn-Arnesen åpner radiokanalen Vinyl som kun spiller sanger fra 50-, 60- og 70-tallet. Bauer Media står bak den nye kanalen som sendes på DAB-nettet.

OSLO: Programleder Vidar Lønn-Arnesen åpner radiokanalen Vinyl som kun spiller sanger fra 50-, 60- og 70-tallet. Bauer Media står bak den nye kanalen som sendes på DAB-nettet. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Radioveteranen fra Horten er stadig like aktuell. Nå kan du være med og stemme ham fram.

DEL

Vidar Lønn-Arnesen er fremdeles å høre på radio. Nå kan han i en alder av 78 år bli Årets Radionavn, forteller Bauer Media i en pressemelding. Bauer Media AS driver blant annet Radio Norge og andre reklamefinansierte radiokanaler på DAB og nett.

Vidar Lønn-Arnesen (78) har etter flere års radiotaushet gjort comeback, til glede for radiofans over hele Norge. Og det med brask og bram. Kun få måneder etter at radioveteranen startet som programleder i DAB-kanalen Radio Vinyl, er 78-åringen nå nominert til Årets Radionavn.

Radioveteranen, som har presentert favorittmusikken til flere generasjoner med nordmenn i programmer som Norsktoppen, Ti i skuddet og DaCapo! sier det er en stor ære å bli nominert.

LES OGSÅ: Wigdis og Inger drar tilbake til der alt startet: – Vi lurte på hvor sentrum var...

– Ikke minst veldig morsomt å være nominert til Årets Radionavn sammen med alle de fremadstormende unge! Bransjen trenger deres friske krefter, sier Lønn-Arnesen.

(Saken fortsetter under bildet.)

STARTEN: Vidar Lønn-Arnesen har jobbet i radio i mange tiår.

STARTEN: Vidar Lønn-Arnesen har jobbet i radio i mange tiår. Foto:

Han har heller ikke dårlig samvittighet for å gå ungdommen i næringen ved å jobbe hele sommeren.

– Kanskje flere eldre burde skaffe seg sommerjobb, ler Lønn-Arnesen, som i sommer har tatt for seg de største låtene fra 50-, 60- og 70-tallet i «Hitparaden» På Radio Vinyl.

LES OGSÅ: Smarte, gamle datagubber

– Radio Vinyl er hjemmebane for meg. De spiller den beste musikken fra de tiårene som er nærmest mitt musikkhjerte, sier Lønn-Arnesen.

Lønn-Arnesen er tidligere tildelt Kongens fortjeneste medalje og Prix Radios ærespris for sitt arbeid, og hans comeback var for mange lyttere som verdsetter erfaring og kvalitet årets hyggeligste radionyhet. Man kan høre ham i flere Vinyl-programmer utover høsten.

De fire andre nominerte til Årets Radionavn er Radio 102, NRK P1s Pål Plassen, P3morgen og P4s Michael Andreassen.

For å stemme fram Årets Radionavn går du hit og velger din favoritt.

Artikkeltags