(Tønsbergs Blad)

Kjørte i 169 km/t i 100-sona

Rett over klokka ni ble en mann i 30-åra stanset på E18 ved Borgeskogen av UP, målt til en hastighet med henger på bilen. Han hadde ikke førerkort på noen klasser, og politiet opprettet sak.

Rundt midnatt hadde UP laserkontroll i 100-sonen på samme sted. Tre fikk forenklet forelegg. Fire blir anmeldt og får sitt førerkort beslaglagt.

Det var en mann på i slutten av tenårene som ble målt til 143 km/t, en mann i 20-åra er målt til 169 km/t,  en mann i 30-åra, målt til 151 km/t, og en mann i 40-åra målt til 141 km/t. Saker opprettes.

Like før midnatt ble en mann i 30-åra fra Estland mistenkt for kjøring i alkoholrus på E18 ved Ringdal. Ble pågrepet og nødvendige prøver ble tatt.

Ordensforstyrrelser i byene

Mann på 18 år innbringes arresten like over klokka 23. Han var beruset og har sparket til politiet. Sak opprettes, skriver politiet på Twitter.

Klokka 00.35 i Sandefjord sentrum kommer det melding om at to personer er påført kuttskader etter at en mann slo dem i hodet med flaske. Skadene ble behandlet og sak er opprettet.

Klokka 02.20 i Larvik ble en ordensvakt på et utested i sentrum slått i ansiktet og sparket i benet av en gjest. Sak opprettet.

Klokka 02.25 Sandefjord ble to berusede menn i 30-åra bortvist fra sentrum på grunn av ordensforstyrrelse utenfor Hvaltorget.

I Tønsberg ble et ektepar fra Litauen bortvist fra sentrum fordi de skapte bråk på et utested. Senere ble en mann i satt i arrest fordi han spyttet en tjenestemann i ansiktet.

To menn i 20-åra ble også bortvist fordi de sloss med hverandre. Senere ble to menn i 20-åra ble bortvist på grunn av ordensforstyrrelser.

En mann i 20-åra ble også skadet i ansiktet og arm etter å ha blitt sparket og slått av en ukjent mann. Sak opprettet.

Reddet mann i synkende båt

Klokka 03.15 bisto Redningsselskapet med å redde en mann i slutten av 30-åra fra en synkende 34 fotsbåt i Larviksfjorden. Båten har forlist.

Hadde kniv og narkotika

Nærmere klokka 04.00 i Sandefjord ble en mann i slutten av tenårene kontrollert. Han var i besittelse av en kniv.

En gutt på 16 år var i besittelse av narkotika i Sandefjord. Sak opprettet, og gutten blir ivaretatt.