Etterforsker flere innbrudd i natt

Artikkelen er over 1 år gammel

På morgenkvisten i dag kan man se på Twitter at det har blitt begått innbrudd flere steder i Vestfold, blant annet i Moloveien i Horten.

DEL

Politiet etterforsker et innbrudd hos et miljøsaneringsfirma i Moloveien i Horten.

På Twitter melder politiet at det skal ha vært stjålet gjenstander av betydelig verdi. Politiet har sikret spor og oppretter sak.

Les også: Amra Ikeljic er et ekte krigsbarn – fra konsentrasjonsleir til butikksuksess i Norge

På Twitter kan man nå også lese om at politiet etterforsker innbrudd i Tønsberg og Revetal. På disse stedene skal det ha blitt stjålet kassaapparater og bankterminal.

Tønsbergs Blad har vært i kontakt med Trond Egil Groth ved Politiet i Sør-Øst.

– Det er bedriften Hengere som har blitt utsatt for et innbrudd i løpet av natten, som ble oppdaget nå på morgenen. Det er snakk om tyveri av et kassaapparat med et femsifret beløp og et golfsett. Det er også forsøkt stjålet noe mer, uten at de har lyktes med det, sier Trond Egil Groth ved Politiet i Sør-Øst.

– Det er også et bilpleiefirma på Sem som har blitt frastjålet bankterminal og kassaapparat. Politiet er på stedet nå og har funnet igjen kassaapparatet i nærheten av åstedet.

– Ser dere noe sammenheng her?

– Det er klart at når det er snakk flere innbrudd i området rundt Tønsberg hvor det er stjålet kassaapparater, så er det mistenkelig, sier Groth.

Politiet har også rykket ut til en innbruddsalarm i Langgata i Horten i dag, og tidlig på morgenkvisten fikk de en melding om et pågående innbrudd i Larvik. Flere patruljer ble sendt, men når politiet ankom stedet var gjerningspersonen forsvunnet.

Så langt i dag kan det se ut som om politiet har fått melding om fire tyverier og en alarm.

Artikkeltags