Se Ørn og mye annen fotball på gjengangeren.no

NETT-TV: Ørn og Gjengangeren samarbeider for at du skal kunne se Ørns hjemmekamper på nett-TV. Her er noe av gjengen som sørger for det. Fra venstre; Truls Råen, Mats Emil Mikkelborg, sportsleder i Gjengangeren Aleksander Limkjær, daglig leder i Ørn Ørjan Dimmestøl og Børt-Erik Fuglem.

NETT-TV: Ørn og Gjengangeren samarbeider for at du skal kunne se Ørns hjemmekamper på nett-TV. Her er noe av gjengen som sørger for det. Fra venstre; Truls Råen, Mats Emil Mikkelborg, sportsleder i Gjengangeren Aleksander Limkjær, daglig leder i Ørn Ørjan Dimmestøl og Børt-Erik Fuglem. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Ørn er et av lagene det blir mulig å se på nett-TV på gjengangeren.no i år. Amedia, som eier Gjengangeren, gjør tidenes satsing på streaming av idrett i 2018.

DEL

Ørn og Gjengangeren har fått på plass et samarbeid som gjør at du som abonnerer på Gjengangeren i første omgang vil kun se alle hjemmekampene til Ørn, samt enkelte av bortekampene. Men du får også tilgang til enormt mye mer.

– For kort tilbake siden lanserte Amedia en nettportal som heter Norgessporten. Der ligger absolutt alle sportsarrangementer de ulike mediehusene streamer tilgjengelig for Gjengangerens abonnenter, sier sportsleder i Gjengangeren, Aleksander Limkjær.

Kjempesatsing

Amedia har blant annet eksklusive rettigheter for de neste fem årene til Toppserien for kvinner og 2. divisjons fotball menn (PostNord-ligaen). Du vil også finne innledende kamper i NM menn og kvinner, samt eliteserien i futsal og 1. divisjon ishockey.

– Norgessporten finner du på forsiden av gjengangeren.no, eller ved å skrive inn nettadressen gjengangeren.no/norgessporten, sier Limkjær.

Avtalen med Norges Fotballforbund gir også Gjengangeren og de andre Amedia-avisene tilgang til høydepunktspakker fra samtlige kamper i eliteserien og 1. divisjon (OBOS-ligaen) fotball for menn.

LES OGSÅ: Ørn-Jonathan (15) sto i mål for Vålerenga

Dette får du

Gjennom Norgessporten kan Gjengangeren i løpet av 2018 tilby:

  • Høydepunktene fra Eliteserien og OBOS-ligaen.
  • 132 direktesendte kamper i Toppserien.
  • 364 direktesendte kamper i PostNord-ligaen.
  • De innledende rundene i cupen i samarbeid med NRK.
  • Mange hundre kamper fra Regionsligaen.
  • Tusenvis av barne- og ungdomsfotballkamper fra ulike turneringen landet rundt.

LES OGSÅ: Sigurd og Even på juniorlandslaget

Ørn-kamper

Avtalen til Amedia omfatter også delvis kamper i 3. divisjon, hvor Ørn-spiller.

– Sammen med Ørn vil Gjengangeren sørge for at alle hjemmekampene sendes. I tillegg får vi tilgang til de bortekampene hvor andre Amedia-aviser har rettighetene. Det gjelder blant annet Åssiden, FK Tønsberg, Sandefjord Fotball 2 og Halsen, sier Aleksander Limkjær.

Du kan følge alle sendingene på datamaskin, nettbrett eller mobil, og du må altså være abonnent på Gjengangeren, og ha opprettet digital tilgang til våre nettsider.

Artikkeltags