Tar Ørn tilbake tabelltoppen?

VESTFOLDDERBY: Olaves Fuglem og Ørn møter i dag Sandefjord Fotball i Lystlunden.

VESTFOLDDERBY: Olaves Fuglem og Ørn møter i dag Sandefjord Fotball i Lystlunden. Foto:

Sola slo FK Tønsberg 3–1 lørdag i toppoppgjøret i 3. divisjon 3 lørdag. Dermed må Ørn vinne mot Sandefjord Fotball 2 i dag for å ta tilbake serieledelsen.

DEL

Kampen i Lystlunden ser du direkte her på gjengangeren.no fra 19.00.

Situasjonen for begge lag før kampen er slik:

Ørns opprykkskonkurrenter Sola og Vindbjart vant begge sine kamper i helgen, og er før kveldens Ørn-kamp foran Ørn på tabellen med henholdsvis tre og to poeng. Ørn må med andre ord vinne for å beholde serieledelsen. Sola slo for øvrig FK Tønsberg, som da ble liggende på 39 poeng. Det samme Ørn har før dagens kamp.

LES OGSÅ: Fra dosetet til NM-gull og kongepokal: – Jeg tror Kjetil smittet meg

Sandefjord har før kveldens kamp fire poengs forsprang på Start 2, som er første lag under nedrykksstreken. SF er selvfølgelig klar over at Start 2 på papiret har en enklere kamp enn dem, når Start 2 møter seriens tabelljumbo Egersund 2. Dermed bør SF 2 ha med seg poeng hjem fra Horten for å opprettholde avstanden til sørlendingene. SFs A-lag oppnådde for øvrig et sterkt uavgjort resultat borte mot Brann søndag.

Vårmøtet mellom Ørn og Sandefjord 2 endte 2–2.

Gjengangeren streamer kampen, og den er tilgjengelig for alle som har abonnement på avisen. Alle kamper som streames i kveld finner du her. Scroll ned til 3. divisjon 3 for å finne Ørn-kampen.

Artikkeltags