Fra FK Tønsberg til Ørn

TILBAKE: Torgeir Fredriksen blir igjen å se i brun drakt i 2017. Her er han i aksjon i 2014-sesongen, mot Kjelsås i NM. I bakgrunn nåværende Ørn-trener Kjell André, som er glad for å få Fredriksen tilbake til Ørn

TILBAKE: Torgeir Fredriksen blir igjen å se i brun drakt i 2017. Her er han i aksjon i 2014-sesongen, mot Kjelsås i NM. I bakgrunn nåværende Ørn-trener Kjell André, som er glad for å få Fredriksen tilbake til Ørn Foto:

Torgeir Fredriksen blir igjen Ørn-spiller, etter to sesonger i FK Tønsberg.

DEL

Gå høsten i møte - KUN 88 kr for 8 uker med papiravisen og alt innhold på nett

Det melder Ørn på sin nettside. Fredriksen spilte for Ørns A-lag i fire sesonger før han valgte overgang til FK Tønsberg etter 2014-sesongen. Nå er han altså klar til innsats i brun drakt igjen. Fredriksen spilte for øvrig siste halvdel av 2015-sesongen i Fram.

– Torgeir passer godt inn i profilen vi ønsker med lokale og treningsvillige spillere, og vi tenker å bruke ham som høyreback. Jeg tror en kombinasjon av at han var virkelig ønsket og at han kommer et sted han blir satset på, gjorde at han valgte Ørn. Samtidig passer det bra med studier på Bakkenteigen. Dessuten har han sett og hørt at vi har noe på gang i Ørn igjen, og det stemmer jo, sier Ørn-trener Kjell André Thu til egen nettside.

Han er naturligvis veldig fornøyd med å få en ny mann til i puslespillet Ørn 2017 på plass. Fredriksen blir for øvrig tredje spiller som går fra FK Tønsberg til Ørn denne vinteren. Fra før har Thomas Utter Jensen og Lasse Bransdal gjort det samme.

Tønsbergs Blad har tidligere skrevet at Torgeir Fredriksen fortsatt var aktuell for FKT, men og har trent med Sandefjord Fotball og Mjøndalen, samt avslått et tilbud fra KFUM Oslo.

Artikkeltags