Gå til sidens hovedinnhold

Gjengangeren viser Ørns nye Døgncup direkte

Artikkelen er over 2 år gammel

Fra fredag kveld til lørdag kveld siste helga i november spilles Ørn nye cupkonsept, Døgncup. Hvert eneste spark kan du se direkte på Gjengangerens nettside.

– At Gjengangeren velger å strømme Døgncupen føler vi er med på å gjøre denne cupen enda litt mer spesiell, sier daglig leder i Ørn Horten, Ørjan Dimmestøl.

– Vi har fått en del erfaring med strømming av fotball i Gjengangeren nå, og ser nå på muligheten til å utvide dette til andre aktuelle arrangement enn rene fotballkamper. Vi har hatt et godt samarbeid med Ørn om strømming av herrelagets kamper i år, og så det som helt naturlig at vi nå prøver ut strømmingen av Døgncupen, sier sportsleder i Gjengangeren, Aleksander Limkjær.

LES OGSÅ: Ørn arrangerer splitter ny cup – midt på natta

Store planer

Cupen arrangeres i Holtanhallen fra fredag kveld 23. november til lørdag kveld 24. november, og som navnet på Døgncupen tilsier – her skal det spilles døgnet rundt.

– Vi har fått gode tilbakemeldinger på konseptet vårt fra klubber helt fra Kristiansand til Hedemark. Dette første året nå blir et slags pilotår, et år for læring. Og så har vi store planer og forhåpninger om cupen fra og med neste år, sier Ørjan Dimmestøl.

Han letter litt på sløret for planene for Gjengangerens lesere.

– Tanken er at når den nye idrettshallen i Lystlunden står ferdig, så kan vi arrangere der og ha tre spilleflater. To i den nye hallen, en i Hortenshallen. Dette gir oss store muligheten for Døgncupen, sier Ørns daglige leder.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

 

Flest fra Vestfold

Entusiasmen Ørn fikk for cupen, har ikke ført til fullt så mange lag Ørn håpet på – men det blir cup, og Ørn får etablert konseptet med tanke på kommende år.

– Den første lærdommen vår, var at vi må tidligere utmed invitasjonene. Mange lag hadde brukt opp cupbudsjettene sine, når vi offentliggjorde cupen, sier Dimmestøl.

Hovedparten av lagene kommer naturligvis fra Vestfold, men også flere klubben fra utenfor fylket har meldt sin ankomst.

– Haugerud fra Oslo, Urædd fra Porsgrunn og Tistedalen fra Halden, er noen av de langveisfarende, forteller Dimmestøl.

De tilreisende lagene vil bruke Holtan ungdomsskole til overnatting.

LES OGSÅ: Her gikk det litt fort i svingene – ser du hva som er galt? – Denne kalenderen blir et samleobjekt

Kommentarer til denne saken