Ordføreren svarer turistforeningen: – Ja til markagrensa

Av

Turistforeningens Jørn Jorde har et veldig bra innlegg i Gjengangeren, der han påpeker viktigheten av å bevare dagens markagrense.

DEL

MeningerJeg kan berolige Jorde og alle andre med at det er helt i tråd med det undertegnede og flertallet i kommunestyret mener.

Felles friområder og nærhet til naturen er for mange noe av det aller beste ved Horten. Friområdene brukes hele året, enten folk går på tur, går på ski, sykler, jogger eller sover i hengekøyer mellom trærne. Friområdene er viktige for folkehelsa og innbyggernes livskvalitet.

Les innlegget fra Jørn Jorde her

Heldigvis er vi i den situasjonen at vi ikke trenger å bygge innenfor markagrensa. Vi har mange veldig attraktive områder som allerede er avsatt til boligbygging. Fremover vil det bli bygd boliger i alle prisklasser, uten at vi trenger å ødelegge de flotte friområdene våre.

Hvis vi sier ja til boligbygging innenfor markagrensa vil vi for alltid redusere det friarealet som kommunes innbyggere har tilgjengelig. Vi vil for alltid ødelegge noe av det mest attraktive ved Horten. Jeg er derfor veldig tydelig på at jeg ikke ønsker bygging innenfor dagens markagrense, verken i nærheten av Semb hovedgård eller andre steder.

Jeg sier ja til å bevare markagrensa.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags