Ordfører Are Karlsen om breddeidrett: – Fare for frafall

BREDDEIDRETT: På tide å gi klarsignal for vanlig aktivitet i breddeidretten, mener ordfører Are Karlsen i et innlegg på sin facebookside.

BREDDEIDRETT: På tide å gi klarsignal for vanlig aktivitet i breddeidretten, mener ordfører Are Karlsen i et innlegg på sin facebookside. Foto:

Av

Hortens ordfører advarer mot frafall i rekkene i et innlegg han har publisert på sin facebookside.

DEL

– De aller fleste fotballspillere driver med breddeidrett, skriver ordføreren. – De fleste er ikke som Messi, Ødegård eller Haaland. De spiller ikke på Barcelona, Leeds (!) eller Vålerenga. De spiller på klubber som Skoppum, Holmestrand eller Nesjar, skriver Are Karlsen.

– Forbudet mot breddefotball begrunnes ikke lenger med nærkontakt på banen, men med det som skjer rundt kampene, fortsetter ordføreren.

LES OGSÅ: Kjetil, Hilde og Bjørge ordner litt go'lyd i øra på Tønsberg-folk i sommer

Han skriver at han ønsker mange flere tilskuere på kamper. Trengsel på tilskuerplass er ikke en problemstilling i breddeidretten, mener han.

– Jeg mener derfor at tiden er inne til å gi klarsignal for vanlig aktivitet i breddeidretten. Inntil overordnede myndigheter eventuelt åpner opp, oppfordrer jeg allikevel alle til å følge de retningslinjene som gjelder, skriver Are Karlsen.

Artikkeltags