Gå til sidens hovedinnhold

Om hortenssjela: – Er det dette ungdommen vil ha?

Man skal lese og høre mye før øynene blir våte, og øra detter av.

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Men makan til innlegg fra Kaupang-Marthinsen og Olafsen angående «hortenssjela» til Terje Randem, går over i de villeste eventyrfortellinger! Det er vel ingen i denna byen som har stått på for hortenssjela som nettopp Terje Randem og Alf Henriksen?

Les innlegget her

Så detta innlegget faller på sin egen urimelighet. Mener Kaupang-Marthinsen og Olafsen at Portalbygget og hotell på åtte etasjer er moderne,og famtidsrettet? Er det dette ungdommen i Horten vil ha? Hvordan vet de det?

Leser i avisa at nåværende hoteller sliter med inntjening på grunn av tomme rom, og flere kjente butikker på kjøpesentrene flytter til Tønsberg, og ber hortensfolk «følge» med og handle der!

Så hvor har dere grunnlag for å bygge store bygninger, og kalle det for framtidsretting og modernisering? Forslag: Hvorfor ikke ta det helt ut, og legge lokk over andedammen (svanedammen) i Lystlunden, og bygge småindustri og små boliger?

For da kommer det vel hardt tiltrengte skattekroner?

Kommentarer til denne saken