Tufte «skremmer» tyvene med brytekompiser etter at noen stjal treningsutstyret hans

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

Etter at Olaf Tuftes og rotrener Johan Flodins tilhenger med treningsutstyr var utsatt for tyver på en parkeringsplass i Strömstad, «skremte» Tufte tyvene på Twitter med å tilkalle MMA- og brytekompiser.

DEL

På vei hjem fra treningsleir i Seiser Alm i Italia ble tilhengeren altså parkert i Strömstad over natten. Den ble funnet uten bakdør onsdag.

– Det ser ut som noen fysisk har festet kjetting og lastestropper til tilhengeren, for så å gi gass med en bil, sier Tufte til VG.

På Twitter var Tufte kjapt ute med å skremme folk fra å prøve seg på lignende igjen. I et innlegg spør han «Hvem i H** gjorde dette? Vis dere, og jeg kommer til å gi dere en lærepenge», samtidig som han tagger tre kampsportutøvere: MMA-beistet Emil Weber Meek og bryterne Fritz Aanes og Stig-André Berge.

John Arne Riise ville ikke være dårligere og meldte seg klar til å ta turen over grensen, hvorpå Olaf Tufte så bruk for den godt renommerte venstresleggen til Riise.

– Det blir et bra busslast som drar nedover til Sverige nå, sier Tufte lett humoristisk til VG.

Olaf Tufte vet ennå ikke hva som er borte fra hengeren. Han tror imidlertid ikke at gjestene er skifrelste.

– Alt av Madshus-utstyret mitt var i den hengeren, og det er ganske mye. Slik det ser ut har de ikke skjønt hva det er for noe, så det dreier seg neppe om skigale nordmenn eller svensker, forklarer Tufte til VG.

Artikkeltags