(Nettavisen)

Det er Maaruds potetgullpose salt og pepper 250 gram som trekkes tilbake.

Det gjelder varer med best før datoen 21.6.2021.

«Årsaken til tilbaketrekningen er at det har vært en hendelse i forbindelse med produksjon av Potetgull Salt & Pepper 250 g hvor en krattspissmus har vært i kontakt med produktet. En totalvurdering av hendelsen tilsier at det er avgrenset til én pose. Maarud velger allikevel å tilbakekalle alle produkter som ble produsert på samme tidspunkt», heter det i meldingen.

Les også: Nortura tilbakekaller bacon etter funn av salmonella

Beklager

– Maarud beklager på det sterkeste. Det er viktig for oss å levere på våre strenge kvalitetskrav og i henhold til den kvaliteten forbrukerne forventer. Når vi ikke kan garantere det, har vi valgt å trekke denne enkeltproduksjonen fra markedet, sier kommunikasjonsansvarlig i Maarud, Cathrine Moksnes, i meldingen.

Vil ha gjennomgang

Maarud skriver at de har strenge rutiner og omfattende tiltak for å forebygge slike hendelser, men at det vil fortsatt være en viss fare når varene fraktes ut og inn av av porter i produksjonslokalet.

Les også: Har du lagt merke til denne endringen hos Kiwi og Meny? – Vi er veldig fornøyde

«Vi vil ha en gjennomgang for å vurdere ytterligere tiltak i samarbeid med Rentokil og det lokale Mattilsynet», varsler potetgullselskapet.

Alle som har potetgullet med denne utløpsdatoen bes kaste innholdet og sende posen til Maarud. De vil da bli kompensert for kjøpet.