Spillsenterets øvrige søndagsmeny:

Oddstips FA-.cupen: Liverpool trenger ikke suksess i FA-cupen

Søndagskupongen: Tottenham er ikke til å stole på

Oddsdobbel: Ødegaard og Real Sociedad må bryte forbannelsen mot Villarreal

Alpint: Henrik Kristoffersen vinner i Zagreb

Det er et herlig langoddsprogram vi han foran oss søndag. Det skal spilles 11 kamper i den engelske FA-cupen og Liverpool er blant lagene som skal i aksjon. I Spania skal det spilles fem kamper i La Liga, mens det er fire kamper i italiensk Serie A. I Tour de Ski er det duket for vanvittig spennende avslutningsetappe opp monsterbakken og i Zagreb jakter Henrik Kristoffersen en ny verdenscupseier i slalåm.

NB! Onsdag er det ca. 258 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Her kan du levere kupongen!

Real Sociedad - Villarreal H 1,85 (spillestopp kl 13.55)

Klikk på denne leken for å levere dette tipset

La Liga sparkes i gang igjen denne helgen etter 14 dagers juleferie. Real Sociedad og Martin Ødegård helt oppe på 5. plass med 31 poeng og fire poeng skiller opp til 4. plassen (men en kamp tilgode på Atletico Madrid som vant 2-1 hjemme mot Levante lørdag). Ubeseiret på de fire siste (2-2-0) og pene 4-2-2 hjemme. Har ingen nye skader eller karantener.

Villarreal på 10. plass med 25 poeng. Som vanlig sterke hjemme der kun en kamp er tapt (4-4-1) og som vanlig klart svakere på reise der seks av ni kamper er tapt. Meed mannskapet ser det ganske bra ut, Bruno Soriano er fortsatt ute med skade.

Villarreal har faktisk vunnet fire av de seks siste tilsvarende i San Sebastian, mens Real Sociedad kun har en seier i dennee perioden. Det var i 2017/18-sesongen hvor laget vant 3-0 i andre serierunde. Men denne utgaven av Real Sociedad er nok den beste på x antall sesonger og det skal være fordel Martin Ødegaard og Real Sociedad i dag. 1,85 er helt grei hjemmeodds og spilles. Det er litt snaut som singelspill, så vi kombinerer med en hjemmeseier fra en søndagens FA-cup kamper i England.

Crystal Palace - Derby H 1,65 (spillestopp kl 14.56)

Kun ett tap på de åtte siste seriekampene for Roy Hodgson og Crystal Palace som ligger på en flott 9. plass i Premier League med 28 poeng. Scorer lite, men er også blant lagene som slipper inn færrest mål. Fine 4-3-3 hjemme på Selhurst Park. Palace var i finalen i 2015/16-sesongen og de tok seg til kvartfinale forrige sesong i FA-cupen.

Wayne Rooney fikk sin debut i Derby hjemme mot Barnsley torsdag kveld og var medvirkende til at Derby vant den kampen 2-1. Det var lagets sjuende hjemmeseier for sesongen i Championship. Men med sørgelige 1-4-7 på bortebane, er Derby helt nede på 17. plass med 33 poeng.

Crystal Palace står med 11-1-0 i hjemmekamper i FA-cupen mot lag fra en lavere divisjon og skal ha gode muligheter til å avansere mot bortesvake Derby. 1,65 er godkjent hjemmeodds og kombineres med seier til Real Sociedad. Totalodds på denne favorittdobbelen blir da 3,05.

Klikk på denne leken for å levere dette tipset