– Folk har ikke røntgensyn

HALLO – FOLK HAR IKKE RØNTGENSYN! En leser kommer innom Gjengangeren med en oppfordring til de som steller med skilter i byen. – Da sønnen min var på besøk i jula, klaget han over at hortensfolk ikke er flinke til å se seg for, før de går ut i gata. Det var fotgjengere som gikk rett ut foran bilen hans i Storgata, uten at det var noe gangfelt der. Jeg gikk ut for å sjekke selv. Det stemmer at folk går over gata, utenom gangfeltet, men det er jo ikke så rart, når snøen legger seg over. Gangfeltene må skiltes! Folk har jo ikke røntgensyn, sier vår leser.

HALLO – FOLK HAR IKKE RØNTGENSYN! En leser kommer innom Gjengangeren med en oppfordring til de som steller med skilter i byen. – Da sønnen min var på besøk i jula, klaget han over at hortensfolk ikke er flinke til å se seg for, før de går ut i gata. Det var fotgjengere som gikk rett ut foran bilen hans i Storgata, uten at det var noe gangfelt der. Jeg gikk ut for å sjekke selv. Det stemmer at folk går over gata, utenom gangfeltet, men det er jo ikke så rart, når snøen legger seg over. Gangfeltene må skiltes! Folk har jo ikke røntgensyn, sier vår leser. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Det er ikke rart folk bommer på gangfeltene når de ikke kan se dem, mener en leser.

DEL

En leser kommer innom Gjengangeren med en oppfordring til de som steller med skilter i byen.

– Da sønnen min var på besøk i jula, klaget han over at hortensfolk ikke er flinke til å se seg for, før de går ut i gata. Det var fotgjengere som gikk rett ut foran bilen hans i Storgata, uten at det var noe gangfelt der. Jeg gikk ut for å sjekke selv. Det stemmer at folk går over gata, utenom gangfeltet, men det er jo ikke så rart, når snøen legger seg over. Gangfeltene må skiltes! Folk har jo ikke røntgensyn, sier vår leser.

Artikkeltags