Mild og lettere overskyet høstuke. Frosten lar foreløpig vente på seg

LETTSKYET: Det ligger an til lettere skydekke og mildt vær første del av uka.

LETTSKYET: Det ligger an til lettere skydekke og mildt vær første del av uka. Foto:

Det blir lettere skyet med muligheter for sol fram mot onsdag. Nedbør ventes torsdag og i helgen, melder meteorologen.

DEL

(Tønsbergs Blad) Det ligger an til en fin og lettere skyet høstuke, med litt regn torsdag og i helgen.

– Mandag kan vi vente oss perioder med sol etter en skyet formiddag. Det blir forholdsvis rolig vind, med frisk bris fra sørvest nedover kysten i løpet av ettermiddagen, sier vakthavende meteorolog Eldbjørg Moksnes.

Tirsdag blir stort sett skyet, med opp mot liten kuling, fortsatt fra sørvest. Det blir stort sett opphold, men mulighet for spredt regn. Onsdag skal få litt lettere skydekke, og muligheter for litt sol. Fortsatt med vind fra sørvest, opp til frisk bris.

– Første del av uka blir ikke så aller verst, temperaturen ventes å ligge rundt 7 til 11 grader, med onsdag som varmest, sier Moksnes.

Nedbør til helgen

Torsdag blir det litt nedbør som passerer, før det antakelig blir litt bedre fredag og utsikter til nedbør til helgen ifølge meteorologen.

– Jeg tror ikke det blir så mye av nattefrost. Det var litt kaldt i natt, nå blir det mer skyer og forholdsvis mildt til årstiden å være. Jeg tror ikke det blir frost denne uka her, men det kan ikke utelukkes om det klarner opp og blir kaldt på natta, forteller Moksnes.

Artikkeltags