Du må regne med togkaos i ettermiddag

Artikkelen er over 2 år gammel

Bane Nor jobber på spreng med å fjerne toget som har sporet av, men rekker det antageligvis ikke før ettermiddagsrushet.

DEL

(Tønsbergs Blad) Dermed er det bare å smøre seg med tålmodighet om du skal ta toget i ettermiddag. Akkurat nå er det ikke så store forsinkelsene på Vestfoldbanen fra Tønsberg og nordover. Det er likevel meldt om trøbbel på ett tog som måtte få på ekstra vognsett i Drammen.

Det var flere innstilte tog og store forsinkelser i morgentimene i dag.

En elektronikkfeil førte til at passasjerer på det samme toget måtte bytte til et annet tog på Brakerøya på grunn av det som skal være elektronikkfeil.

Jobber på spreng

Pressevakt Randi Folke-Olsen i Bane Nor sier det jobbes på spreng med godstoget som har sporet av på strekningen mellom Larvik og Skien. Avsporingen skjedde i går, og det er dermed helt stengt for all togtrafikk mellom Larvik og Skien. Dette gjør at NSB nå har færre vogner å benytte seg av på resten av strekningen. I tillegg skaper selve stengningen av strekningen problemer, og det er ifølge NSBs nettsider satt opp buss for tog mellom Larvik og Skien helt fram til torsdag ettermiddag. Mye tyder likevel på at dette blir forlenget:

– De er på stedet nå. Toget er på sporet igjen, og nå skal det dras bort. Men det har blitt skader på sporet og på en sporveksler. Jeg regner med at det blir alternativ transport i ettermiddag også. Vi får ny prognose på hvordan det ligger an med arbeidene rundt klokken 16.15 i ettermiddag, sier Folke-Olsen.

Artikkeltags