Har du gått på denne tippesvindelen?

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

Norsk Tipping misbrukt på Facebook.

DEL

(Drammens Tidende) (NETTAVISEN): «Vi vil gjerne gjøre noe vilt for en av dere, så nå har du den unike muligheten til å vinne hele 20 000.00 skattefrie kr, de neste 60 måneder.», skriver Facebook-siden «Norsk Tipping NO.

Mandag har tusenvis av nordmenn likt siden og skrevet i kommentarfeltet deres i håp om å bli den heldige.

På kort tid fikk innlegget over 15.000 likes, nesten 14.000 delinger og 15.000 kommentarer.

Problemet er bare at siden er falsk, og at Norsk Tipping ikke har noe med den å gjøre.

– Hei alle sammen. Vi har blitt gjort oppmerksom på at det har kommet en ny falsk side her på Facebook som misbruker Norsk Tipping. Siden er rapportert til Facebook. Vær obs på dette, og at det ikke er vi som har lagt ut konkurransen på denne siden, skriver pengespill-giganten på sine Facebook-sider.

Mandag ettermiddag ser det ut til at rapporteringen av Facebook-siden har ført til at den er stengt. Ved å følge lenken til siden får man beskjed om at innholdet ikke er tilgjengelig.

Det er ikke første gang at folk har latt seg lure av siden som kaller seg Norsk Tipping NO. Også i august måtte den virkelige Norsk Tipping gå ut og advare folk om misbruk.

– Kjære følgere! FB - siden kalt" Norsk Tipping NO" er ikke vår og en useriøs aktør som ikke har noe tilknytning til Norsk Tipping. Siden ble fjernet tidligere på kvelden og vi takker alle som har vært i kontakt med oss og sagt ifra og dere som har rapportert siden via Facebook, skrev de til sine Facebook-følgere 25. august i år.

Artikkeltags