Politiet inviterer til Norges største foreldremøte

RUSS: Russefeiringen er i gang i Vestfold. Men politiet vil gjerne nå ut med sitt budskap til russens foreldre - og inviterer derfor til foreldremøte på Facebook.

RUSS: Russefeiringen er i gang i Vestfold. Men politiet vil gjerne nå ut med sitt budskap til russens foreldre - og inviterer derfor til foreldremøte på Facebook. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Ber voksne ta en prat med russeungdommen.

DEL

(Tønsbergs Blad) Politiet inviterer alle landets foreldre som i år har ungdom som skal ut i russefeiring - til Norges største foreldremøte. Møtet livestreames 11. april kl. 19.30 på Politiet i Norge sine Facebook-sider.

I det nettbaserte foreldremøtet vil politiet snakke om hva foreldre må være oppmerksomme på, og hvordan de bør snakke med barna sine om de ulike utfordringene som russetiden kanskje kan by på.

– Dette kan være alt fra tips og råd når det gjelder mat, drikke, transport og bekledning - til fare for overstadig beruselse, vold og voldtekt, skriver politiet på sin Facebook-side.

Har du spørsmål eller temaer som du ønsker at vi politiet tar opp så kan du legge inn en kommentar i kommentarfeltet på invitasjonen på Politiet i Norge sine Facebook-sider innen onsdag 10. april.

LES OGSÅ: Politiet stoppet overfylt russebuss – den innleide sjåføren er fratatt førerkortet

LES OGSÅ: Ville selge russebussen for 100.000 – men så tok bussen fyr

LES OGSÅ: Kripos med varsku om voldtekter før russetiden braker løs

LES OGSÅ: – Vi er den greieste russen noen gang

Artikkeltags