Maria Aasen-Svensrud (A) om Giske-saken: – Jeg stiller meg bak Jonas

AASEN-SVENSRUD: Arbeiderpartipolitiker Maria Aasen-Svensrud støtter partileder Jonas Gahr Støre i måten Trond Giske-saken har vært håndtert på.

AASEN-SVENSRUD: Arbeiderpartipolitiker Maria Aasen-Svensrud støtter partileder Jonas Gahr Støre i måten Trond Giske-saken har vært håndtert på. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Politikeren fra Åsgårdstrand har i dag deltatt i møtet om partikollega Trond Giske og beskyldningene om at han har oppført seg seksuelt trakasserende.

DEL

Som medlem av sentralstyret i Arbeiderpartiet har Maria Aasen-Svensrud tilbrakt dagen i krisemøtet som i dag ble avholdt for å behandle saken om beskyldningene mot partiets nestleder Trond Giske. Giske, som partiets nestleder, har vært beskyldt for flere tilfeller av seksuelt trakasserende atferd mot flere kvinner.

– Det er riktig at jeg har deltatt i møtet. Jeg stiller meg bak det som Jonas uttaler i pressekonferansen nå klokka fem. Jeg har full tillit til partiets leder og partisekretær Kjersti Stenseng, sier Aasen-Svensrud.

Noen endelig avklaring av Trond Giskes videre politiske skjebne kom ikke i dag, men partileder Jonas Gahr Støre uttalte på pressekonferansen at han tror på varslerne.

LES OGSÅ: – Innbyggerne får svi for høye investeringer

– Hvordan har stemningen på møtet i dag vært?

– Jeg har ingen ytterligere kommentarer til det. Min kommentar er den som partilederen kommer med, sier Aasen-Svensrud til Gjengangeren.

LES OGSÅ: Penger fra staten og fylkeskommunen Midgardsblot sikret i tre år framover

Artikkeltags