Fyll og bråk i natt - flere kan vente seg bøter

Politiet måtte ordne opp med aggressive og fulle folk natt til søndag. Her ser du noen av oppdragene politiet har vært på i Tønsberg, Holmestrand og Horten.

DEL

(Tønsbergs Blad) Her er noen av meldingene politiet har omtalt på Twitter natt til søndag:

Tønsberg (Kaldnes-siden): Kl. 23.58: Kvinne i 40-årene ble bortvist fra sentrum. Hun var beruset, hadde slått etter gjester og vakter på et utested, og nektet å forlate stedet etter anmodning fra vaktene.

Sem: Kl. 23.59: Mann i 20-årene ble pågrepet. Han ble noe tidligere tatt for å ha kjørt bil uten gyldig førerkort. Mannen har meldeplikt, og skal ikke begå straffbare handlinger.

Forsøkte å slå til en dørvakt

Tønsberg (Brygga): Kl. 00.49: Mann i 20-årene ble bortvist fra sentrum. Han hadde kort tid før vært aggressiv – og forsøkt å slå til en dørvakt. Saken blir anmeldt.

Tønsberg sentrum: Kl. 00.55: Mann i 20-årene ble sjekket av politipatrulje. Han var påvirket av narkotika. Ved ransaking ble det beslaglagt små mengder kokain. Sakene er anmeldt.

Tønsberg (Brygga): Kl. 00.59: En kvinne i 30-årene ble bortvist fra sentrum for resten av natten. Hun hadde blandet seg inn i politiets arbeid, og var til sjenanse.

Slagsmål i Holmestrand

Holmestrand sentrum: Kl. 01.04: Politiet rykket ut til stedet etter melding om at en kvinne i 20-årene hadde slått til to kvinner i slutten av tenårene. Noe uklart hendelsesforløp, men saken blir anmeldt senere.

Tønsberg (Brygga): kl. 01.05: Mann i 20-årene ble sjekket av en patrulje. Det viste seg at han var ruset på narkotika. Han erkjente forholdet, og vil få et forelegg senere.

Tønsberg (Brygga): Kl. 01.19: Mann i 20-årene ble innbrakt etter at han hadde vært aggressiv mot dørvaktene på et utested. Mannen blir anmeldt for forholdet.

Holmestrand sentrum: Kl. 01.39: Mann i 20-årene ble bortvist fra sentrum. Han forstyrret den offentlige ro og orden.

Fyllekjørte i Horten

Horten (Holtandalen): Kl. 03.15: Mann i 20-årene ble pågrepet på bopel siktet for å ha kjørt en bil i grøfta en times tid tidligere. Mannen var beruset og han ble fremstilt på legevakta for prøver. Saken blir anmeldt.

I tillegg til alt dette så måtte politiet rykke ut på en alvorlig voldshendelse i Tønsberg. Les hele den saken her: Mann (50) slått bevisstløs på Brygga – alvorlig skadet

Artikkeltags