Ormestad overtar <br>som redaktør i Re

Tidligere Gjenganger-journalist Stian Ormestad blir ansvarlig redaktør for ReAvisa.

Tidligere Gjenganger-journalist Stian Ormestad blir ansvarlig redaktør for ReAvisa.

Av
Artikkelen er over 9 år gammel

RE: Den tidligere Gjengangeren-journalisten Stian Ormestad overtar nå som ansvarlig redaktør av ReAvisa.

DEL

Den tidligere Gjengangeren-journalisten Stian Ormestad er nybakt ansvarlig redaktør for ReAvisa både på papir og nett. Foreløpig kommer papirutgaven bare ut en gang i måneden.

– Det jeg har gjort er å ta over et konsept som har vært i funksjon på papir i ca. et år. Det første jeg har gjort er å lage et opplegg på nett som er adskillig mer selvgående og mer utvidet enn det som har vært tidligere, sier Ormestad.
Og planene for utvidelse er allerede klare. Ormestad har planer om å sørge for at avisen kommer ut hver fjortende dag. Det blir en dobling i antall utgivelser fra i dag.
– Jeg ser allerede nå at her er det mye å ta tak i. Avisen har planer om å dekke alt fra næringsliv til kultur, så spennvidden kommer til å bli stor, sier redaktøren.

Dette er ifølge Ormestad den første uavhengige nyhetsformidleren som fokuserer utelukkende på Re kommune.
– Vi har tidligere hatt en god del informasjonsbrosjyrer fra både kommune og menighet som folk flest oppfatter som redaksjonelle produkter. Dette blir en avis som foretar redaksjonelle vurderinger slik uavhengige nyhetsformidlere skal det, understreker han.
Ormestad, som driver firmaet Ormis Media, har tidligere drevet nettside der fokuset har vært på motorsport. Det nye prosjektet er ifølge Ormestad ikke så annerledes som man først skulle tro.
– Det jeg har gjort nå er å bytte ut interessefelt med geografi, for dette er en hyperlokal avis. Fokuset her skal utelukkende være på å skrive om Re kommune, og hva Re-folk utenbys foretar seg, sier han.


Artikkeltags