Vinstua 3179 åpner til påske

KLARE: Torill Bakke Andersen og mannen Reidar Bjørge Andersen ser lysere utsikter for nybygget sitt. FOTO: TOM ARILD DAHL

KLARE: Torill Bakke Andersen og mannen Reidar Bjørge Andersen ser lysere utsikter for nybygget sitt. FOTO: TOM ARILD DAHL

Av
Artikkelen er over 8 år gammel

Nærmest konstant regn denne høsten gjør at åpningen av Vinstua 3179 i Åsgårdstrand er skjøvet fram til påsketider neste år.

DEL

Torill Bakke Andersen og Reidar Bjørge Andersens planer om å bygge opp vinstue i Bakkegata med utgang mot Smalgangen har hatt mye å slite med før spaden ble satt i bakken.
Da den gjorde det, fikk byggherrene nye problemer og utfordringer.


Det verste høstværet og den største regnmengden på mangfoldige år har gjort at vi har måttet endre åpningsplaner, sier Reidar Bjørge Andersen.

Vi hadde opprinnelig tenkt å åpne til adventstiden nå i år men ser at vi må se fram til påsketider neste år, legger han til.

Han forteller at de er svært komfortable med den utsettelsen fordi påsken er en god til for utfart. I tillegg får de «kjørt seg inn» før sommerrushet kommer.
Andersen understreker at de snakker om vinstua da, for hele bygget på 150 kvm grunnflate skal også inneholde to leiligheter på 57 kvm hver over to etasjer.


Leilighetene skal vi selge, men vi har ikke begynt å tenke på det ennå. Først må vi få taket på plass slik at arbeidene på bygget inne, isolasjon, vegger og gulv kan starte og vi kan få vinstua i gang, sier han.


Andersen forteller at det lille intime utestedet skal spesialisere seg på vin og noen utvalgte, spesielle ølsorter. I tillegg til vanlig salg av disse ser de også for seg kurs- og smakskvelder, og vil også rydde plass til enkelte lavmælte intimkonserter.


På sistnevnte rydder vi plass til rundt 50 publikummere, men det vil på langt nær være så mange der på vanlige, åpne kvelder, sier han.

Nybygget under oppføring i Bakkegata 8 og øvrige arbeider på eiendommen, inklusiv en ny leilighet i annen etasje på hovedbygget og opprusting av Joker-butikken er kostnadsberegnet til syv millionber kroner.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken