- Stiller med A-laget

KLARE TIL KAMP: Kaptein Nils-Henning Hontvedt mener han mønstrer et sterkt mannskap. Fra venstre Thea Kruuse Meyer, Jacob Børresen, Heidi Ørnlo, Truls Sanaker og Marie-Karina Aasen-Svensrud. FOTO: JAN BROMS

KLARE TIL KAMP: Kaptein Nils-Henning Hontvedt mener han mønstrer et sterkt mannskap. Fra venstre Thea Kruuse Meyer, Jacob Børresen, Heidi Ørnlo, Truls Sanaker og Marie-Karina Aasen-Svensrud. FOTO: JAN BROMS

Av
Artikkelen er over 7 år gammel

Nils-Henning Hontvedt ønsker å gå løs på sin fjerde periode som ordfører, og Arbeiderpartiet lover innbyggerne null kroner i eiendomsskatt.

DEL

Lista som lederen i nominasjonskomiteen, Arve Høiberg, la fram, ble vedtatt uten noen endringer.

Nils-Henning Hontvedt på toppen var en selvfølge for Horten Arbeiderparti.
– Jeg kjenner på meg selv at jeg har veldig lyst til å gå inn i min fjerde valgkamp som ordførerkandidat. Nå er jeg veldig stolt av å være sammen med dere i kampen til kommunevalget. Vi stiller med et A-lag med mange sterke kandidater, sa Nils-Henning Hontvedt på nominasjonsmøte.
– Alle de nominerte er betalende medlemmer i Arbeiderpartiet. Vi har nominert annenhver kvinne og mann, og jeg føler at personene på lista representerer Horten kommune på en fin måte. Vi har også forsikret oss om at de som stiller til valg støtter opp om programmet til Horten Arbeiderparti, sa Arve Høiberg.

Programmet forteller at Ap i Horten sier nei til eiendomsskatt, at partiet vil ha ny jernbanestasjon mellom Skoppum og høyskolen, bygge boliger i tidligere Horten sykehus etter modell av Nordfløyen på Gannestad samt videreføre driften av kulturhuset Storgata 37.
Nye navn inn på lista betyr også navn ut. Flere gamle partiveteraner takker for seg i kommunestyret til høsten. Laila Eriksen, Jan Walther Thorvaldsen, Øivind Beckmann og Eddie Solberg har til sammen deltatt på ganske mange møter i kommunestyret. Eriksen leder i denne perioden hovedutvalget for helse og sosial.

Borte blir også kjente navn som Silvia Kosmo og Are Karlsen, Sistnevnte er nå leder av hovedutvalget for kultur, oppvekst og familie.
Ap har i dag 15 representanter i kommunestyret. Blant de 15 første på lista finner vi flere nykommere. Eksempler er Maria-Karine Aasen-Svensrud, Gerd Heggum, Luis Slåttsveen, Thea Kruuse Meyer, Anjur Bashir Warriach og Ann-Rita Danielsen Hol. Som nummer 21 stiller Ap med Truls Sanaker.

Ap-lista
1) Nils-Henning Hontvedt
2) Heidi Ørnlo
3) Jacob Børresen
4) Maria-Karine Aasen-Svensrud
5) Roger Feed
6) Gerd Heggum
7) Terje Johansen
8) Anahita Hamedbarghi
9) Magnus Jonsrud Kaardahl
10) Stine Kjersti Richardsen
11) Luis Slåttsveen
12) Thea Kruuse Meyer
13) Anjun Bashir Warriach
14) Ann-Rita Danielsen Hol
15) Arne Mjøs
16) Anne-Lise Sjødin
17) Bjørn Christensen
18) Lene Marie Gulestø Løken
19) Ali Kahin Abdirizak
20) Randi Karlsen
21) Truls Sanaker
22) Evy Hammer
23) Svein Eilert Johnsen
24) Bjørg Berger Hansen
25) Alfred berg
26) Tove-Lisbeth Lensberg Thorsen
27) Frode Svendsen
28) Meret Johansen
29) Hans Åsmund Homleid
30) Kari Myrvold
31) Per E. Pettersen
32) Kari Ørnlo Johansen
33) Egil Henriksen
34) Inger Dahlen Stensnes
35) Odd Udby
36) Karin Hanson
37) Thomas Olsen
38) Karina Skaug Larsen
39) Alv Ratikainen
40) Marianne Åsmot
41) Kjell Eriksen


 

Artikkeltags