En baderampe er nå på plass ved Vadfiskerstua på Løvøya, takket være Roy Juvodden.
Etter artikkelen om mangel på bademuligheter for handikappede, gikk Juvodden umiddelbart ut i Gjengangeren og startet kronerulling for sin tidligere lærer og andre som måtte behøve en baderampe. Responsen lot ikke vente på seg, og første resultat av det er nå synlig på Løvøya.

– Det har pleid å være en baderampe på Løvøya, men den var nå ødelagt av hærverk og befant seg hos kommunen. Den fikk jeg reparert og kjørt ut ved hjelp av teknisk avdeling, forteller Juvodden som har sikret den med kjettinger for å unngå lignende hendelser i framtida.
Baderampa på Løvøya er imidlertid bare starten på Juvoddens slag for handikappedes bademuligheter. På Borrestranda er det planer om å støpe til en mer permanent løsning. Betong er allerede donert, og flere andre har kastet seg på kronerullingen, deriblant mange av Øines' tidligere elever.
– Problemet er at det er fellesferie nå, så vi får nok ikke gjort noe før om 14 dager, opplyser Juvodden.

Øines selv er overveldet over responsen som har kommet etter at han valgte å gå ut i avisa med sin historie.
– Jeg må bare skryte noe voldsomt av all den responsen det har vært. Og mange som er i samme situasjon som meg, har takket meg for dette, forteller Øines som har latt seg imponere av Juvodden og andre tidligere elever:
– Det er fenomenalt hva de har gjort for meg og andre rullestolbrukere. De har gjort en kjempeinnsats, og ikke minst jobbet raskt. Det er jeg veldig takknemlig for.
Etter å ha sett baderampa på Løvøya tror imidlertid Øines at den er i bratteste laget til at han selv evner å benytte seg av den.
– Jeg tror mange som ikke er så handikappede som meg får glede av den. Nå venter jeg spent på den på Steinbrygga, sier han.