Kake til alle på 125-årsdag

KAKE: Bløtkake var et populært tilbud blant kundene til Karlsen Eurosko på Lørdag. ALLE FOTO: Jesper Nordahl Finsveen.

KAKE: Bløtkake var et populært tilbud blant kundene til Karlsen Eurosko på Lørdag. ALLE FOTO: Jesper Nordahl Finsveen.

Av
Artikkelen er over 7 år gammel

I 125 år har Sko Karlsen, nå Karlsen Eurosko, drevet skobutikk i Horten. Lørdag feiret butikken med kake til alle kundene.

DEL

– Det er helt utrolig at butikken har eksistert i 125 år, sier daglig leder og eier av Karlsen Eurosko på sjøsiden, Nina Karlsen, mens hun byr kundene på et kakestykke og en kopp kaffe.

Del på Facebook


For det er vel uten tvil utrolig at en butikk har blitt drevet i samme by i 125 år. Mer utrolig er det vel at butikken har blitt drevet av samme familie hele tiden – familien Karlsen.


Nina Karlsen, som nå er eier ogdriver av butikken, er faktisk den fjerde generasjonen av familien Karlsen som driver butikken.
– Det er jo veldig spesielt at det er en familiebedrift, men også veldig hyggelig, sier Karlsen.


Forrige uke skrev Gjengangeren at Mestergull og Karlsen Eurosko skulle feire deres respektive jubileer sammen. Med Karlsen Euroskos 125 år og Mestergulls 75 år feiret de to butikkene 200 års jubileum.

Mestergull serverte riktignok kake litt før Eurosko, på fredag, men hele forrige uke var butikkene i feiremodus. Med masser av forlokkende tilbud fulgte naturligvis kundene. Det ble åpenbart på Karlsen Eurosko på lørdag.


– Nå er det veldig mye kunder her. Det er utrolig hyggelig at folk kommer for å ta del i feiringen, sier Nina Karlsen.

Artikkeltags