Gå til sidens hovedinnhold

– Her kan de sakene sine

Artikkelen er over 8 år gammel

Den indiske restauranten Himalaya Tandori får 13. plass i Gjengangerens kåring over Hortens mest populære uteservering.

Restauranten Himalaya Tandori har blitt drevet i Horten i 19 år. Tidligere i Storgata, nå på Strandpromenaden.
– 13. plass er vel bra. Vi har mange fornøyde kunder, sier Baldev Singh, fra Himalya Tandori. Sammen med familien driver han spisestedet.

Ordføreren er stamkunde

– Vi har flere stamkunder som kommer igjen og igjen. Noen kommer hver dag, forteller han.
– Ordføreren kommer for eksempel ofte hit, feirer familiebursdager her og så videre, sier Singh.

LES OGSÅ: Populært med tyrkisk kjøkken

Vil utvikle uteområdet

Himalaya Tandori tilbyr indiske retter av alle slag. Det serveres mat både ute og inne på restauranten.
– Vi har fått et nytt tak og et par benker utendørs, noe som gjør at gjester også kan spise ute. Vi har planer om å utvikle uteområdet med nye møbler etter hvert, forteller Singh.

– Kvalitetsbevisste

Restauranten lager også mat til større selskaper, og vanlig take-away er også populært.
– Vi har stamgjester som kommer fra Tønsberg til oss. Selv om det er fire indiske spisesteder der de bor, kommer de heller hit, sier Singh og smiler.
Hva gjør Himalaya Tandori til en så populær indisk restaurant?
– De er veldig kvalitetsbevisste her, sier Marianne Dramstad. Sammen med ektemannen Sigurd har spiser hun middag på Himalaya.
– De krydrer på sin helt særegne måte. I Norge blir det fort bare salt og pepper, men på kjøkkenet her har de så utrolig mange forskjellig type krydder, sier hun.

– Den beste indiske maten

Ekteparet kommer fra Kongsberg, og ferierer i Horten hver sommer. De sier at maten på Himalaya er den beste indiske maten de vet om.
– Her kan de sakene sine. God kvalitet og god service, avslutter Sigurd fornøyd.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 09:00.