Granly-rektoren vil slutte til våren

Anne Asker Støldal satser på mer trening når hun slutter som Granly-rektor til våren.

Anne Asker Støldal satser på mer trening når hun slutter som Granly-rektor til våren. Foto:

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

Granly-rektor Anne Asker Støldal gir seg etter 35 år i skoleverket.

DEL

Om et par måneder blir Anne Asker Støldal 62 år. Etter 35 år i skoleverket i Horten, de 15 siste ved Granly skole og de tjue før det i voksenopplæringen synes hun at neste år er en passende anledning til å gjøre noe annet.


Horten kommune er enig med henne. Derfor går de ut nå og søker Asker Støldals etterfølger.

– Jeg satser på at vi kan få den nye Granly-rektoren på plass seinest rundt 1. mai. Da kan vedkommende, jeg og de andre på Granly i ro og mak sy sammen alt som skal på plass til neste skoleår, sier Anne Asker Støldal.

Skal kose seg med hobbyer

– Og etter det, hva er planene for pensjonisten da?

– Da skal jeg gjøre annet. Kose meg med hobbyer og sysle med det jeg synes er gøy. Blant annet skal det bli moro å kunne få muligheten til å trene på dagtid. Jeg synes det er artig å trene, men kan ikke gjøre dette på dagtid i dag, sier hun.

Bygger ny skole

– Så det er ikke nok å løpe etter løpske elever i gangene på Granly?


– Vi har ikke slike elever på Granly. Så det blir ikke den form for trening i skoletida nå, sier Granly-rektoren og ler.

Granly skole er som kjent i en byggeprosess nå. Den ender i en helt ny skole og stor flerbrukshall ferdig til skolestarten høsten 2017. Den nye rektoren overtar derimot dagens Granly med 430 elever og rundt 40 medarbeidere i løpet av våren.

LES OGSÅ: Kjøper matjord for 2,8 mill. på Granly


Forutsatt at den første fristen overholdes. Horten kommune har satt kun 14 dagers søknadsfrist til jobben som ny Granly-rektor.

Artikkeltags