Gå til sidens hovedinnhold

En butikk for de alternative

Artikkelen er over 10 år gammel

HORTEN: Altshop er en ny, spennende, unik og levende alternativ livsstilsbutikk i Horten sentrum. Her finner du alt fra helsebøker til kroppspleie, og til og med yogastudio.

– Vi ønsker gjennom vår egen utvikling og erfaring å bidra til din vekst og velvære og ser at vi alle må bidra med det vi kan for å utgjøre en forskjell i verden. Vår visjon er å være blant de ledende kilder for vekst og utvikling for kropp, sjel og sinn. Derfor er vi svært kritiske til alt vi henter inn. Vi arbeider på kontinuerlig basis med å finne og tilby de rette produkter for din vekst og utvikling. Vi garanterer for kvaliteten vi leverer, forteller Kjetil Dreyer, eier av konseptet altshop.
– Vi har hatt åpent en måneds tid, men vi ble nødt til å vente litt med lanseringen i påvente av godkjennelse fra kommunen til helse og livsstilssenteret vårt, dette er nå klart. Yogastudio forventer vi å ha klart i midten av august, forteller Inge Rune Tetlie, leder av helsesenteret.

Helse og livsstilssenteret som blir nevnt er et senter med egen avdeling for yoga. Yogadelen drives av Marianne Eide som har vært yoga instruktør i syv år.
– Alva yoga flytter inn. På senteret vil vi ha både faste timer og drop-in timer slik at alle som vil skal få prøve seg på yoga. Det er viktig for oss å drive med helsefremmende arbeid, derfor vil vi også tilby flere kursmuligheter innen yoga, enten man er nybegynner eller erfaren, forteller Eide.
– I tillegg til yoga vil man kunne finne akupunktør og massør på helsesenteret, sammen en NLP coach, som kort forklart er en veileder på det mentale plan. Vi ønsker også å holde livsstils og kostholdskurs for dem som ønsker det, forteller Tetlie.

Marianne Eide har stor tro på en alternativ livsstilsbutikk i samarbeid med et slikt helsesenter.
– Det er helt supert. Yoga elevene mine savner ofte et sted å få kjøpt skikkelig yoga utstyr, og det vil de få kjøpt her. Ofte blir yoga elever interessert i kosthold og helse og, så her vil de kunne finne alt, sier Eide.
– De generelle tilbakemeldingene vi har fått forteller oss at det virkelig er marked for en slik butikk i Horten. Flere vi har snakket med forteller hvor glade de er for å slippe å reise til for eksempel Oslo for å få handlet det de trenger, forteller Tetlie.

Altshop er et konsept som startet som en nettbutikk og er i dag Norges mest besøkte Alternative Nettbutikk med mange forskjellige produkter innen kategorien kropp, sinn og sjel.
– Butikken i Horten er vår første fysiske butikk der vi fører omtrent 800 forskjellige artikler. Vi har valgt å holde butikken lys og åpen slik at den ikke skal virke så mystisk. Dette er en butikk også for den vanlige mann og kvinne med en viss nysgjerrighet rundt det å utvide sine horisonter. Vi prøver ikke å kurere sykdom, men å forebygge god helse, forteller Dreyer.

Kommentarer til denne saken