Maskerte banditter og overraskende rom-menn

GJENOPPSTO: "Spacemen Spiff", et band som døde ut for ca. 10 år siden gjenoppsto i går på Hortensfestivalen, som en overraskelse. Bandet hadde nemlig bare fått presset seg inn mellom to andre, og spilte kun én låt. Riktignok en på 17 minutter. Her; vokalist og gitarist, Markus Ruud.
Alle foto: Ole Kristiansen

GJENOPPSTO: "Spacemen Spiff", et band som døde ut for ca. 10 år siden gjenoppsto i går på Hortensfestivalen, som en overraskelse. Bandet hadde nemlig bare fått presset seg inn mellom to andre, og spilte kun én låt. Riktignok en på 17 minutter. Her; vokalist og gitarist, Markus Ruud. Alle foto: Ole Kristiansen

Av
Artikkelen er over 9 år gammel
DEL

Hortensfestivalens første dag gikk av stabelen i går, og med godt vær og bra band var det god stemning til tross for at det var noe tynt i rekkene foran scenen.
Folk satt fra tidlig på formiddagen i stoler, rundt bord eller i gresset og koste seg. "Lillith" leverte en sjelfull konsert, som ifølge flere fra den eldre garde brakte minner til live fra 60-70-tallet.
Videre var det "Jim Protector" som sto for underholdningen, og med lokale folk på scenen er det lite å si på entusiasmen.
"Dunderbeist" var kveldens kanskje største attraksjon, og desidert konserten med mest show, liv og folk foran scenen. De maskerte og tatoverte heltene fra Hedmark lagde virkelig liv i leiren.
Og så var det duket for en overraskelse. Inn på programmet hadde nemlig noen gamle, lokale fjes sneket seg inn. Uanmeldt, som en overraskelse, dukket Robert Hauge, Harald Sletterød, Thomas Ruud, Frank Tostrup og Markus Ruud opp på scenen. Sammen utgjør de "Spacemen Spiff". Et gammelt band, som ga seg for omkring ti år siden, men som i går gjenoppsto på Hortensfestivalen. Med én 17 minutter lang sang beveget de publikum, virkelig.




Artikkeltags