– En fantastisk start på dagen!

FESTLIG: Ann Katrhin Aspenes ble traktert på morgenkvisten av Nina Karlsen, Lene Albertsen og Hilde Clason, under hvite HortenLove-ballonger.

FESTLIG: Ann Katrhin Aspenes ble traktert på morgenkvisten av Nina Karlsen, Lene Albertsen og Hilde Clason, under hvite HortenLove-ballonger. Foto:

Gratis boller, kaffe og aviser var det siste pendlerne ventet å få servert på perrongen en mørk høstmorgen. – Nettopp derfor står vi her, sier Lene Albertsen i HortenLove.

DEL

Det er når folk minst venter det, at HortenLove kan dukke opp, som en hyggelig overraskelse. Klokka seks torsdag morgen hilste Nina Karlsen, Lene Albertsen, Hilde Clason og Marte Amalie Jonsrud Kaardaal pendlerne velkommen med ferske boller fra Baker Nilsen i Åsgårdstrand, varm kaffe og Gjengangerens timegamle papiravis.

– Jøss. Dette var veldig hyggelig på en grå morgen. At toget er i rute, gjør den ikke noe dårligere, sa Per Morten Rummelhoff fra Horten og gliser bredt, før han med bolla i hånden skynder seg videre.

REDDET DAGEN: Roy Kenneth Skulstad Hansen ble overrasket med boller og kaffe. Avisa hadde han lest.

REDDET DAGEN: Roy Kenneth Skulstad Hansen ble overrasket med boller og kaffe. Avisa hadde han lest. Foto:

– Dette var helt perfekt, supplerte Mattis Storhaug. Han skulle nok få en blund på toget inn til Oslo, selv med en kaffe innabords.

LES OGSÅ: Ny styreleder i HortenLove: – Jeg brenner veldig for å gjøre Horten mer synlig

 – Det var nettopp det tenkte, at folk kunne ta med den gode stemningen fra Horten videre inn til jobben i Oslo. Kanskje noen da vil tenke, at ja, hm, kanskje det var et sted de kunne tenke seg å flytte til, sier Lene Albertsen i Horten Love.

PÅ STASJONEN: Nina Karlsen var tidlig oppe torsdag morgen, og delte ut informasjon om HortenLove.

PÅ STASJONEN: Nina Karlsen var tidlig oppe torsdag morgen, og delte ut informasjon om HortenLove. Foto:

I vinter, da det var som kaldest, skrapet de nedsnødde bilvinduer ved stasjonen, som en uventet gest til bileierne som dukket opp etter hvert. Hele moroa ligger nettopp i overraskelseselementet. Og torsdag morgen fikk i hvert fall togpassasjerene på Skoppum stasjon en fin start på dagen.

LES OGSÅ: Dette ser ut til å bli en kjempesuksess – to uker før åpning

Artikkeltags