Fortell oss hvor de dårlige veiene i Horten er

Noen av hullene kommunen allerede har tatt seg av, var i krysset mellom Knudsrødveien og Holtanveien.

Noen av hullene kommunen allerede har tatt seg av, var i krysset mellom Knudsrødveien og Holtanveien. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Er det hull i veien der du bor eller kjører? Fortell oss om det!

DEL

Våren kommer med sol og varme, men avdekker også mange av vinterens ødeleggelser på veiene. Både telehiv og andre utfordringer bidrar til at kommunens tekniske avdeling nå har mer enn nok å gjøre med å tette og reparere hull i byens veier.

Da vi for ikke lenge siden skrev om kjempehull i krysset mellom Knudsrødveien og Holtanveien, var kommunen raskt på pletten og reparerte. Den lange vinteren har imidlertid gjort reparasjonsprosessene langsommere enn kommunen nok skulle ønske seg.

Har du fått med deg disse kjempehullene? Har du fått med deg disse kjempehullene?– Siden vinteren er så sein, er det foreløpig vanskelig å få tak i asfalt. Men vi er i gang, fortalte kommunalsjef teknisk i Horten kommune, Geir Kjellsen, til Gjengangeren 5. april.

LES OGSÅ: Nå er kommunen i gang med reparasjonene – men de er bare midlertidige ...

Vet du om en ødelagt vei? Fyll inn skjemaet under her, og hjelp oss å få en så komplett oversikt som mulig. Etter hvert som informasjonen kommer inn, vil vi oppdatere et kart i denne saken slik at du kan se hvor i Horten det er dårlige veier og hva problemet er.

(OBS: Ser skjemaet rart ut på mobilen din? Da beklager vi og anbefaler vi at du prøver via en PC i stedet.)


Laster inn ...


Artikkeltags