Lei av å måke snø? Bli inne i helgen og se Falk, NM i curling og mye annen sport på gjengangeren.no

ELITESERIEN: Marius Kleiven og Falk møter søndag Fyllingen med Zivojin Ilic i mål. Kampen ser du direkte på gjengangeren.no.

ELITESERIEN: Marius Kleiven og Falk møter søndag Fyllingen med Zivojin Ilic i mål. Kampen ser du direkte på gjengangeren.no. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Eliteserielagene i fotball sine treningskamper fra Spania, eliteserien håndball, basketball, volleyball og NM i curlig er bare noe av det du kan se på gjengangeren.no denne helgen.

DEL

Allerede i dag, fredag, kan du se Sarpsborg 08 mot Zenit, samt Bodø/Glimt - Tromsdalen og Ull/kisa - Raufoss i treningskamper. Og sendingene fortsetter gjennom hele helga.

Portalen vår for sportsendinger har i løpet av denne uka fått nytt navn og nydrakt. Norgessporten er historie, heretter heter det Direkte sport. For deg som bruker er det ingen endring. Du finner forsatt direkte lenke i menylinja under Gjengangerens logo på forsiden vår, og det ligger en lenke inn til portalen lenger ned på forsiden vår hvor du også ser noen av kampene som streames.

LES OGSÅ: Nå kan du se all norsk topphåndball på gjengangeren.no (+)

For våre lokale lag, Falk i eliteserien håndball menn og Ørn i 3. divisjon fotball menn, vil vi fortsette å lage direkte lenker inn til de seningene på forsiden vår.

Portalen har også fått et nytt utseende som fortsatt er under utvikling. Så hvis du ikke lett finner det du leter etter anbefaler vi å bruke søkefeltet, og søke på lagnavnet du er på jakt etter.

Klikk her for å komme til Direkte sport. Det krever abonnement for å se sportssendingene på gjengangeren.no. Informasjon om våre abonnement finner du her.

Artikkeltags