Havnefogden står på sitt

Av
Artikkelen er over 15 år gammel

HORTEN. Hvis ikke havnestyrets medlemmer mener noe annet, blir det tommelen ned for øltelt i havna i juli. Havnefogden står nemlig på sitt nei.

DEL

Havnefogd Hans Christian Gunneng har ikke endret standpunkt når det gjelder utestedet Scenens ønske om å sette opp et øl- og vintelt på ledige havneområder i sommer.
Da saken var oppe til behandling tirsdag i forrige uke, utsatte havnestyret den. Representantene ønsket flere detaljer omkring virksomheten, før de tok standpunkt til saken.
Havnefogd Gunneng sier at han nå har innhentet flere detaljer om den ønskede virksomheten, uten at det egentlig har rokket ved hans opprinnelige holdning til søknaden.
Gunneng ønsker ikke virksomheten i havna, hans hovedargument er hensynet til de allerede eksisterende serveringsstedene. Gunneng peker på at de nettopp har sin høysesong i juli, den måneden Scenen ønsket å drive serveringen.
I tillegg synes ikke havnefogden det harmonerer med øltelt i nærheten av Gjestehavna, som Havnevesenet ønsker skal utvikle seg til et familiested.
I ettermiddag får vi vite hva havnestyrets medlemmer synes.
gro.larsengjengangeren.no

Artikkeltags