Fremgang for Horten Futsal

BEDRE for Henrik Arnesen & co i Steinkjer. ARKIVFOTO

BEDRE for Henrik Arnesen & co i Steinkjer. ARKIVFOTO

Av
Artikkelen er over 10 år gammel

STEINKJER: Horten Futsal fikk med seg fire poeng fra helgens Eliteserierunde, som ble spilt i Steinkjærhallen. Det innebar hyggelig fremgang både spillemessig og resultatmessig for Hortens-laget, som rykker opp én plass på en superjevn tabell.

DEL

Horten startet lørdagen med 5-3-seier over Oslo-laget Bogstadveien.
- Det var vår første seier i årets serie og det smakte deilig, sier Henrik Arnesen til Gjengangeren. Kristoffer Silberg og Andreas Mossestad ble to-målsscorere i oppgjøret, mens Christer Andersen besørget det siste.
5-5-oppgjøret mot trønder-laget Vegakameratene ble Hortens mest dramatiske denne gang. Horten lå under 1-3 ved pause, men klarte å kjempe til seg poeng til tross for fire skader etter pause. Hortens utligningsmål kom halvannet sekund før slutt. I denne kampen scoret Kristoffer Silberg og Stian Nilsen to mål hver, mens det siste ble satt inn av Henrik Arnesen.
Det ble derimot tap 3-4 for Nidaros i søndagens kamp.
- Det var egentlig litt bittert, for det var en kamp vi styrte - tross flere skader, sier Henrik Arnesen. På sidelinjen satt Krister og Rune Andersen og Jørgen Bue Sollie, mens en halvskadet Andreas Mossestad var lagets eneste innbytter. André Jacobsen (2) og Andreas Mossestad var målscorere i denne kampen.
- Helgens tre kamper betydde et klart steg i riktig retning for oss, fastslår Henrik Arnesen. - Spillet flyter bedre, og jeg våger å påstå at vi fullt på høyde med topplagene i Eliteserien nå. Dersom vi kan mønstre noenlunne fullt mannskap, skal vi bite betraktelig bedre fra oss når serien fortsetter for fullt i Oslo første helgne i januar,

Artikkeltags